Moderna struktura UG sustava s niskim pragom osigurava praktičnu upotrebu, povećanu korisnost i elegantan dizajn. Model s niskim pragom je rješenje za poboljšanje pristupačnosti zgrade za osobe s invaliditetom.

ULTRAGLIDE karakteriziraju ne samo njegova funkcionalnost, već i ekonomična i estetska arhitektonska rješenja. Moderna struktura i podizno-klizni okovi u UG sustavu niskog praga pružaju praktičnu upotrebu, povećanu korisnost i elegantan dizajn. Model niskog praga je rješenje za poboljšanje pristupačnosti zgrade za osobe s invaliditetom. Opcija niskog praga sprječava pomak ruba na kontaktu vrata i poda i omogućuje izjednačenje nivoa praga i poda.

Karakteristike konstrukcije:

Maksimalna težina krila 400 kg

  • moguće kombinacije konstrukcije: s 2-, 4-elementa na bazi okvira s dvije šine

Moguće varijante konstrukcije:

  • 2-elementa (krilo+ fikser)
  • 4-elementa (2 okvir+ 2 fikser)

Mogućnost ostakljenja izvana, što omogućuje korištenje velikih i teških ispuna.

Postoji mogućnost korištenja Flyscreen sustava (Flyscreen-komarnici su praktična i izuzetno funkcionalna zaštita od insekata).

Dostupan širok raspon boja - RAL paleta (Qualicoat 1518), strukturne boje, Aliplast Wood Colour Effect (imitacija drva), Aliplast Loft View – boje u imitaciji kamena (Qualideco PL-0001), eloksirano (Qualanod 1808), dvobojno.

ALIPLAST SP.Z.O.O.
ALIPLAST SP.Z.O.O.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske i drugih zemalja: BiH, Češka, Crna Gora, Letonija, Litva, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi