U potrazi ste za odvodnim kanalicama provjerene kvalitete? Široku ponudu kanalica za odvodnju za ceste, parkirališta, pješačke zone, biciklističke staze, zelene površine i terase možete pronaći na webshopu tvrtke Gutta.

Izdvajamo dva modela!

Odvodna kanalica TOP 15 i otporne plastične rešetke C250

Ova kanalica koristi se za odvodnju oborinskih voda i agresivnih tekućina uz plastične rešetke C250. Primjenjuje se za ceste, ulice, parkirališta za osobna vozila i lakša teretna vozila.

Pogodna je za područje rubnih kanala u raspornu od 0,5m od rubnjaka na cestu i 0,2m na pločnik, te za rubnu traku autoceste.

Dimenzije kanalice: dužina 100 cm/uk. širina 15,3 cm/uk. visina 19,6 cm.

Kanalica TOP 15 s plastičnim rešetkama B125

Kanalica služi za odvodnju oborinskih voda i agresivnih tekućina uz plastične rešetke B125. Primjenjuje se za laka cestovna vozila i parkirališta u domaćinstvu.

Dimenzije kanalice: dužina 100 cm/uk. širina 15,3 cm/uk. visina 19,6 cm.

Za dodatne informacije o tehničkim karakteristikama, uputama za ugradnju, cijeni i roku isporuke slobodno nam pošaljite upit!

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi