Potrošnja energije tema je koja se često spominje uz visoke troškove grijanja i hlađenja objekata. Prema istraživanjima, najviše energije potroši se u zgradama, čak 40%.

Najučinkovitije i najjeftinije rješenje za povećanje energetske učinkovitosti zgrada nalazi se u izolaciji. Pravilnom obnovom objekata, uz mali trošak, potrošnja energije može se smanjiti za oko 60%, koliko predstavljaju gubici kroz ovojnicu objekta, odnosno vanjske zidove i krov.

Uštedi energije od otprilike 33% mogu pridonijeti vrata i prozori. Slijede ih poboljšani sustavi grijanja i hlađenja.

Više o smanjenju potrošnje energije možete pronaći u katalozima i brošurama koje je moguće preuzeti u PDF obliku. Informacije iz ovog članka preuzete su iz priručnika Obnova objekata.

Saznajte kako se boriti protiv prekomjerne potrošnje energije, a da pritom ne smanjite udobnost, kvalitetu stanovanja i boravka!

URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi