Uskoro dolazi idealna sezona za obnovu pokrova kuće – jesen! Stoga, ako imate potrebu za obnovom, iskoristite ovo razdoblje za pripremu i pročitajte savjete i trikove kako biste donijeli ispravnu odluku.

Obnova krova zahtjevan je projekt te su stručnost i priprema izuzetno važni. Izbor na tržištu je velik, no GERARD je odlučio pomoći vam u odluci oko ovog zahvata koji iziskuje i znatan trošak.

Pogledajte vrste GERARD krovnih ploča

Na što pripaziti za optimalne rezultate?

  • RJEŠENJA ZA OBNOVU KROVA TEŠKIM POKROVOM

Novi teški crjepovi zahtjevaju i novu drvenu krovnu konstrukciju, što izisukje dodatno vrijeme i novac. Isto tako, tijekom transporta ali i postavljanja, oni se mogu slomiti. Bez obzira na njihovu težinu, ne znači nužno da će uspjeti zaštiti vašu kuću tijekom ekstremnih vremenskih prilika odnosno od tuče ili jakih naleta vjetra. Iz tih razloga, u GERARDU vjeruju da tradicionalni krovni pokrovi poput glinenih i betonskih crjepova, nisu najbolji izbor za obnovu krova.

  • RJEŠENJA ZA OBNOVU KROVA LAGANIM POKROVOM

Što bi onda bila alternativa teškim crjepovima? Ako želite uštedjeti, možete se odlučiti na limeni pokrov. Međutim, oni nisu toliko atraktivni, a što je još važnije, dugoročno se ne mogu nositi s vremenskim uvjetima odnosno tučom i jakim vjetrovima.

Ali bez brige, GERARD nudi idealno rješenje; lagane, atraktivne, otporne i izdržljive pokrove! U posljednje vrijeme svjedoci smo razornim prirodnim silama, no ovaj krovni pokrov otporan je na potres, vjetar, oluje, snijeg, led te čak i na vatru.

Za više informacija o GERARD krovu pošaljite upit!

KOJA JE ONDA VRSTA KROVA NAJBOLJA ZA OBNOVU POKROVA?

Ovo su neke od karakteristika koje bi novi krov za obnovu pokrova morao zadovoljiti.

1. LAGAN
Ovi moderni crjepovi su čak sedam puta lakši od tradicionalnih crjepova (betonskih ili glinenih). GERARD krov je toliko lagan da ga je moguće u nekim slučajevima postaviti izravno na postojeći krov – možda neće morati opće skidati stari krov što predstavlja i značajnu uštedu.

2. LIJEPOG IZGLEDA
GERARD krovovi zadovoljit će i najzahtjevnije. Bez obzira volite li tradicionalni ili moderni stil, želite li upečatljivi, atraktivan izgled ili elegantan izgled krova, izbor je zaista veliki. Atraktivnost im daje posip od prirodnog vulkanskog kamena s Novog Zelanda, što zaista izgleda posebno.

Pogledajte vrste GERARD krovnih ploča

3. TRAJAN
U ovim krovovima nalazi se čvrsta metalna jezgra zbog čega GERARD krov dolazi s 50-godišnjim jamstvom - u ovoj će kući moći uživati i vaši unuci! Ako se pitate zašto ovi metalni crjepovi ne hrđaju odnosno kako to da su otporni na koroziju, to je zato što su zaštićeni slojem aluminij-cinka i to sa obje strane.

4. JEDNOSTAVAN ZA POSTAVLJANJE
Što je crijep lakši i veći, lakše je sa njime i raditi, što omogućuje brži rad krovopokrivačima. Samim time, i vi ćete brzo uživati u svom novom krovu!

Za više informacija o GERARD krovu pošaljite upit!

 

MAREX ZAGREB d.o.o.
MAREX ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi