Iako se parket smatra jednim od dugovječnijih podnih obloga, kao i svaki materijal s godinama se ošteti i izgubi sjaj. Ako ne želite kompletnu promjenu, restauracija starih parketa je dobar izbor. Važno je da posao povjerite stručnoj osobi, koja će strpljivo i profesionalno vratiti prvobitan izgled vaših parketa. Tvrtka Decking vam je na raspolaganju u svim fazama obnove vašeg parketa, od brušenja, lakiranja do bojanja i savjetovanja. Osim što se služimo profesionalnom opremom koja je nužna prilikom obnove, osobito velikih površina parketa, stručno ćemo zamijeniti sve dotrajale dijelove i jednolično pobrusiti čitavu površinu. U konzultaciji s vama dogovorit ćemo stupanj sjaja laka i odabir željenog tona boja, kao i uvesti vas u cjelokupan proces obnove.

Lakiranje slijedi nakon postupka brušenja, a kvalitetno odrađeno daje estetski dojam vašim parketima. Prije nanošenja laka potrebno je ukloniti sve nečistoće s površine. Kad se jednom nanese lak, a na parketu ostanu nečistoće ne postoji mogućnost naknadnog uklanjanja. Zbog toga je takvom postupku potrebna potpuna posvećenost i koncentracija. Ekološki najprihvatljiviji su vodeni lakovi koji nadopunjuju prirodnost drveta. Postupak započinjemo temeljnim lakom koji je odabran prema vrsti drveta koji lakiramo, te nakon sušenja parket premazujemo s 2- 3 sloja laka. Odabirom kvalitetnih proizvoda, odabiremo trajnost i čvrstoću što nam je jako bitno u našem poslovanju. Od prvog koraka lakiranja, sloja laka, pa sve do posljednjeg premaza, dugogodišnjim iskustvom garantiramo profesionalnost svakom klijentu.

Bojanje (bajcanje) parketa vratit će ljepotu vašim podnim oblogama, a željeni ton boje možete odabrati u širokoj paleti ovisno o odabiru proizvođača. Na raspolaganju su vam sve boje prirodnog drveta: hrast, trešnja, jelovina, mahagonija, bukva, tikovina… Način na koji su parketi obrađeni, vrsta drva, vrsta boje; sve su to faktori koji mogu utjecati na boju površine. Nakon godina rada i iskustva, tvrtka Decking i njezin stručni tim, omogućit će vam da iskoristite sav potencijal svojih parketa i dodatno uljepšate svoj životni/poslovnim prostor pravilnim odabirom boje. Vrste boja koje se koriste su: uljane, alkoholne, vodene i nitro boje(bajcevi), a dodatno se još razlikuje prema načinu primjene i proizvođaču. Mogu se nanositi kistom, špricanjem, spužvom, valjkom… Postoji mogućnost pojave mrlja i neravnomjerne obojenosti, zato je važno imati parketara od povjerenja koji će pravilnom i kvalitetnom pripremom postići maksimum.

Tvrtka Decking već godinama uspješno posluje u cijeloj Hrvatskoj, obratite nam se s povjerenjem i vašim parketima ćemo udahnuti novi život.

Izvor: DECKING PARKETI

DECKING PARKETI
DECKING PARKETI
Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi