DECKING PARKETI
Opis djelatnosti
Parketarsko podopolagačka tvrtka Decking za Vas vrši postavljanje, brušenje i lakiranje svih vrsta parketa i podnih obloga (laminati, decking, seljački pod...) po vrlo povoljnim cijenama.

Uz navedene usluge također se bavimo izradom i ugradnjom drvene stolarije, drvenih stubišta te ličilačkim i keramičarskim radovima.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Parketarska tvrtka Decking je nastala transformacijom stare osječke parketarske tvrtke S.D.I. Klasik u novo poduzeće. Sjedište tvrtke je u Osijeku, ali poslove obavljamo na području cijele Hrvatske, a i šire.

Parketarsko podopolagačkim raonama 300x219 O Namadovima se bavimo nešto više od 15 godina, čemu mogu posvjedočiti mnogi zadovoljni klijenti. Trudimo se ići uz korak sa modernom tehnologijom, te smo iz tog razloga unaprijedili sve naše alate i strojeve kako bismo mogli zadovoljiti visoke standarde koji odražavaju trenutno stanje tržišta.

Od Vašeg prvog poziva pa sve do završetka posla Vam stojimo na raspolaganju. Naš glavni zadatak je odraditi posao na najbolji mogući način, te pri tome klijentu uštedjeti vrijeme i novac.

Svi radovi su odrađeni u zadanom vremenskom roku i prema dogovorenoj dinamici radova.

Osvježite svoj pod i učinite si dom ugodnijim, kontaktirajte nas!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi