Voda iz vodovoda je dobra. Voda iz Kärcher WPD dispenzera za vodu je bolja. Svojim jedinstvenim konceptom filtriranja i higijene Kärcher uređaji WPD neprestano stvaraju vodu vrhunske kvalitete. Higijenski, bez kalorija i čisto.

To se postiže zahvaljujući automatskoj termičkoj dezinfekciji i inovativnom konceptu filtriranja s filtrom ActivePure i filtrom Hy-Protect.

Filtar ActivePure osigurava čisti okus vode, a filtar Hy-protect radi s ultrafiltracijom bez dodatka kemikalija i pouzdano zadržava bakterije i viruse svojom membranom s najfinijim porama.

WPD 50, ekonomični model srednje klase štedi prostor za male urede, kuhinje, konferencijske dvorane i čekaonice te opskrbljuje do 15 litara ohlađene vode na sat i 85 litara nerashlađene vode što znači da se do 35 ljudi može opskrbiti filtriranom vodom.

Jednom instaliran, WPD praktično ne zahtijeva daljnje održavanje, ovisno o uporabi, kemijsko čišćenje potrebno je jednom u šest mjeseci. Na taj se način osigurava pouzdano uklanjanje ostataka sa svih komponenti WPD 50 koje dolaze u kontakt s vodom.

KÄRCHER d.o.o.
KÄRCHER d.o.o.
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi