Prilikom preuređenja ili renovacije kupaonice detalji igraju važnu ulogu i zato je Aquaestilov asortiman omiljen odabir mnogih kućanstava – jer pruža uređenje bez kompromisa. Tvrtka je ponovno postavila novi standard tako što je u svoju ponudu uvela premium kade bez vidljivog spoja koje predstavljaju pravu revoluciju u usporedbi s tradicionalnim kupaonskim kadama.

Inovativne samostojeće kupaonske kade mogu se postaviti u sljedećim varijantama: izvedbama namijenjenim za montažu u kut ili za montažu na jedan zid, centralnim samostojećim te posebnim izvedbama koje su namijenjene za ugradnju u nišu. Premium kade bez vidljivog spoja dolaze u nekoliko linija – Metauro Free, Victoria Free, Colorado Free i Plane Easy. Nude brojne mogućnosti, od pomno osmišljenog dizajna gdje se mislilo na svaki detalj, udobnosti akrilne površine u sjajnom ili svilenkastom mat efektu do vrhunske kvalitete izrade. Upoznajte svaku od navedenih linija!

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi