Čvrsto tvrdo drvo zlatni je standard za košarkaške podove visokih performansi, a nitko to ne radi bolje od Junckers-a. Više od 85 godina Junckers je proizvodio najsuvremenije sustave sportskih podova od tvrdog drveta, koji su vrhunskim sportašima sa svih dijelova svijeta omogućili da izvedu svoje apsolutne najbolje rezultate.

Zbog toga se Junckers dosljedno bira za sveučilišta, FIBA ​​prvenstva (Međunarodna košarkaška federacija) i Olimpijska mjesta.

Junckers-ovi inovativni sustavi podloge osiguravaju dosljedan odskok lopte, izvrsnu apsorpciju udarca i što je najvažnije, sigurnu razinu otpornosti za sportaše. S nizom sustava dizajniranih da zadovolje sve vrste proračuna i potreba za performansama, Junckers je izrastao u najvećeg europskog proizvođača sportskih podova od punog drva.

Zapravo, Junckers je isporučio više od 1 milijarde metara kvadratnih punog tvrdog drva, širom svijeta, a svi podovi su podržani putem njihove posvećene globalne mreže distributera.

Junckers-ovi sportski podovi dizajnirani su za brzu ugradnju - obično oko 1/3 vremena u usporedbi s drugim opcijama od tvrdog drva. Jedna od brojnih prednosti Junkers sportskih podova je ta što naš pod možemo postaviti u hali od 1000 m2 za 10 dana. A budući da je Junckers-ov parket od punog drveta, može se uvijek iznova brusiti da izgleda kao nov.

Mnogi od naših 50 godina starih podova i danas se koriste u sportskim dvoranama napravljenim za košarku.

Do sada je na Balkanu u zemljama bivše Jugoslavije ugrađeno više od 300.000 m2, reference su neke od najvećih dvorana poput dvorane u Sisku Zeleni Brijeg, Dvorana Agram Zagreb, Dvorana Aleksandar Nikolić - Pionir Beograd, Mediteranski sportski centar Budva, SC Nikšić, Beogradska Arena Beograd, nova hala u Istočnom Sarajevu, SRC DG Panorama Prelog i mnogi drugi, kao i školske dvorane.

Fotogalerija (5)

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi