Vrijeme je za proljetno uređenje doma. Pozitivna energija koja nas čini kreativnima, dobre vibracije i priroda koja se budi idealna su podloga za uređenje životnog prostora i podizanja kvalitete stanovanja.

Postoji veliki broj stvari koje možete učiniti za poboljšanje izgleda vašeg doma, a preuređenje kupaonice jedan od zahtjevnijih pothvata u koji se upuštamo jednom ili dva puta u životu. Stoga, kada se odlučimo na taj korak želimo da krajnji rezultat bude kvalitetan, funkcionalan i dugoročan. Prilikom uređenja kupaonice jedno od najvažnijih pravila glasi: najjeftinije nije uvijek i nabolje.

Svakako se dobro informirajte o kvaliteti proizvoda koje ćete ugraditi. Detaljnija renovacija kupaonice nerijetko uključuje podne i zidne obloge koje definiraju izgled cijele prostorije.

Tuš kabina ili kada? Kakav kupaonski namještaj odabrati? Tuš kabine pogodnije su za nešto manje kupaonice dok prostor veće kvadrature dopušta kreiranje wellness oaze s luksuznom kadom. No, isto tako i svaka kada može upotrebom odgovarajućeg paravana postati tuš kada. Taj izbor najviše ovisi o individualnim navikama i afinitetima korisnika. Sanitarna keramika, uključujući umivaonik, jedan je od najvažnijih elemenata svake kupaonice.

Prilikom uređenja modernih kupaonica naglasak je na estetici i funkcionalnosti, a tu najvažniju ulogu ima kupaonski namještaj koji bi trebao biti integriran u niše ili zone tako da ne smeta pri korištenju. Pri uređenju kupaonice valja voditi računa i o grijanju jer nema ničeg ljepšeg od tople kupaonice, a za to su idealni kupaonski radijatori.

Osim za držanje ručnika, dobro dođu i za sušenje rublja, a novi, moderni dizajn pretvara ih i u pravi ukras kupaonice, koji pritom i štedi prostor. Oni koji se odluče na veće zahvate svakako bi trebali uzeti u obzir podno grijanje koje ima višestruke prednosti.

Cjenovno vrlo različite, slavine, osim funkcionalne uloge imaju i onu estetsku pa njihov izbor nije lak. Uz njih, tu su i ogledala te sitnice koje predstavljaju pravi užitak – police, vješalice, držači, čaše za četkice…Preuređenje kupaonice, složit će se svi, nije jednostavan, a ni jeftin zahvat.

U Petrokov poslovnicama možete opremiti kupaonicu od poda do stropa, pomiriti estetiku i funkcionalnost, uz vama prihvatljive troškove, posavjetovati se sa stručnjacima i sklopiti doista dobar posao.

Proljeće je idealno doba i da dom opremite klima uređajem koji će vam postati najdraži partner tijekom vrućih ljetnih dana. Sigurni smo da nakon što isprobate Bergen klime s wi-fi upravljačem udobnost vlastitog doma teška srca ćete napuštati kada se živa na toplomjeru počne penjati.

Tople ljetne dane pravi je užitak provesti na od sunca zaklonjenoj terasi ili balkonu, pa ako njihovo preuređenje odgađate već dulje vrijeme, sada je najbolji trenutak da se bacite na posao i krenete u potragu za keramičkim pločicama. Razdoblje prije ljeta idealno je i da razmislite o ugradnji sustava obnovljivih izvora energije i tijekom vremena ostvarite veće uštede na ekološki način.

Uz pravog i pouzdanog partnera preuređenje doma može biti pravi užitak, a rezultat točno onakav kakav ste zamišljali. Uz individualni pristup kupcima, pristupačne cijene te visokokvalitetne i inovativne proizvode tvrtka Petrokov omogućuje funkcionalnost, estetiku i željeni dizajn, uz vama prihvatljive troškove.

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi