p{margin-top: -15px;}. Chicago City Hall

Danas, u vremenu kada se uvelike ističu važnost održivog razvoja i usklađenost s okolišem, zeleni krovovi postaju sve popularniji te predstavljaju izuzetno zanimljivu i atraktivnu inovaciju.

Ovisno o nosivosti, mogu biti popunjeni biljkama, cvijećem pa čak i drvećem. Dolaze u mnoštvu različitih oblika, boja i veličina, a pružaju jedinstveno mjesto za odmor i osamu, ponekad i usred samog centra grada. Opcije su brojne – zeleni krov moguće je napraviti na obiteljskoj kući, neboderu ili bilo kojem drugom objektu te može obuhvatiti dvorište, vrt ili čak pravi mali privatni park.

Sika sustavi zelenih krovova odlikuju se LEED, BREEAM i DGNB certifikatima zelene gradnje, održivosti i energetske učinkovitosti, a temelje se na Sarnafil® hidroizolacijskim membranama. Kvalitetu i vrhunske performanse ovih membrana prepoznali su arhitekti, izvođači i investitori diljem svijeta i koriste ih u izgradnji zelenih krovova već više od 35 godina. Zeleni krovovi koji uključuju Sika Sarnafil® membrane pružaju odličnu termo izolaciju i smanjuju troškove grijanja i hlađenja, smanjuju otjecanja oborinskih voda, i umanjuju zagađenje bukom jer mnogo bolje apsorbiraju zvukove.

Sika sustavi zelenih krovova krase izuzetno poznate zgrade kao što su Chicago City Hall ili European Investment Bank u Luksemburgu, a više o Sarnafil® hidroizolacijskim membranama saznajte na linku:


European Investment Bank

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi