Linija proizvoda TITAN perjanica je širokog asortimana tvtke Aquaestil plus i rezultat je pomnog praćenja trendova modernog uređenja kupaonica te dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji kupaonske opreme. Proizvodi TITAN izrađeni su od ASTONE-a, kompozitnog solid surface materijala, čije su izvanredne karakteristike omogućile izradu ove jedinstvene linije.

Osim elegantnog i profinjenog izgleda solid surface materijal ASTONE pruža vrhunski doživljaj kupanja. Po svojoj prirodi je protuklizan, veoma ugodan na dodir i stoga idealan dodatak za svaku kupaonicu. TITAN asortiman proizvoda sastoji se od tuš kada namijenjenih ugradnji u razinu poda, umivaonika za ugradnju na zid, kupaonskih kada i kupaonskog namještaja koji je savršen spoj elegancije drvenih tekstura i čvrstoće materijala ASTONE.

Proizvodnja ASTONE materijala ne zagađuje okoliš i ne ispušta stakleničke plinove, a sam materijal može se direktno reciklirati. Neosjetljiv je na većinu kemikalija i potpuno neporozan zbog čega je idealan za bolnice, laboratorije i liječničke ordinacije.

Aquaestil plus d.o.o. je hrvatski proizvođač sanitarne opreme osnovan 1998. godine orijentiran na proizvodnju akrilnih kupaonskih kada, tuš kada, staklenih paravana i kupaonskog namještaja visoke kvalitete.

Fotogalerija (5)

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi