Preplavljena svjetlom, kuća može najbolje izraziti svu svoju ljepotu: aluminijski Schüco prozori i vrata nude izvrsne performanse i bitnu estetiku, u skladu s najsuvremenijim trendovima uređenja interijera.

Prateći arhitektonske trendove tvrtka A.B.S. sa Schüco sistemom ASS 77 PD pruža jedinstveno iskustvo i neograničene dizajnerske mogućnosti. Aluminijske klizne stijene minimal-panorama ostavljaju dojam ekstremne jednostavnosti i lakoće te predstavljaju spoj svih načela moderne arhitekture, funkcije, konstrukcije i estetike.

Sa svojom gotovo nevidljivom strukturom, minimalni prozori nude izvrsno rješenje za suvremeni stil života: danas vanjski prostori postaju temelj za bolju kvalitetu života, prozori moraju jamčiti stalan dijalog između interijera i eksterijera, kako zbog estetike tako i zbog boljeg korištenja prostora. Oko ne nailazi na prepreke dok promatra krajolik, duša spokojno teče u prostoru, pojačavajući osjećaj blagostanja i sklada.

Ne možemo izbjeći spomenuti da minimalni prozori skrivaju vrhunsku tehnologiju: njihovu funkcionalnost i performanse jamči višegodišnje istraživanje koje im je omogućilo izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Sigurnost, udobnost, estetska ravnoteža temeljni su stupovi Schüco filozofije. Jamstva kvalitete tehnologije lako se mogu sažeti u ove jasne točke:

  • Izuzetno svijetli prostori zahvaljujući integriranim okvirima
  • Tanki i elegantni okviri, komplanarnost
  • Izvrsna toplinska i zvučna izolacija
  • Minimalno održavanje

ZAŠTO ODABRATI A.B.S. STOLARIJU? Tvrtka A.B.S. svojim kupcima nudi kvalitetnu solariju s kojom će svaki objekt, bilo da se radi o obiteljskoj kući ili luksuznoj kući za odmor, zablistati u jednom sasvim novom ruhu te pružiti visoke performanse i odlične karakteristike, a sve to zahvaljujući spoju gotovo tri desetljeća dugoj poslovnoj tradiciji, vrhunskim materijalima, najmodernijim tehnologijama te stručnom i educiranom osoblju. Stručni tim tvrtke A.B.S rado će pomoći oko odabira nove stolarije te se po potrebi pobrinuti za brzu i besprijekornu montažu, a na sve kupljene A.B.S. proizvode koje stručnjaci tvrtke i ugrade, kupci dobivaju višegodišnju garanciju i osiguran servis.

Fotogalerija (6)

A.B.S. d.o.o.
A.B.S. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža na području cijele Hrvatske. Proizvodi su dostupni i na području Austrije, Italije, Slovenije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi