Junckersovi podovi od punog drva kombiniraju trajni šarm prirode sa savršenim dizajnom sloboda.

Junckersov čvrsti parket je ulaganje koje će vjerojatno dodati trajnu vrijednost za svaku zgradu, ali što je najvažnije, trebali bi oplemeniti vaš prostor i svakodnevni život. To dodaje zadovoljstvo, ali nikad nije briga.

OIL - ULJE

Nauljeni podovi povećavaju toplinu, sjaj drva i pružaju mekoću, prirodna površina koja je i izdržljiva i laka za održavati.

SILK MATT LACQUER - SILK MAT LAK

Svileno mat lakirani podovi poboljšavaju prirodne ljepote drva - jak i vrlo izdržljiv, jednostavan za čišćenje površina, pogodna za užurbane obitelji ili područja s velikim prometom.

ULTRAMATT LACQUER - ULTRAMATT LAK

Ultramat lakirani podovi - kombinirajte vrlo prirodan mat izgled s vrlo izdržljivom površinom koja se lako čisti.

UNTREATED – ,,NETRETIRANI“ PODOVI

Sirova površina drva zahtijeva tretman ulja ili lakova prije upotrebe. Naši proizvodi su na bazi vode, jednostavni za korištenje i nježni prema okolišu.

Junckers podovi isporučuju se gotovi, premazani uljem ili lakom te su spremni za neposrednu upotrebu. Također, možete odabrati neobrađenu površinu ako želite sami tretirati pod nakon postavljanja.

Tamni drveni podovi dodaju eleganciju luksuznom hotelu

Junckers koristi posebno razvijenu metodu za uvlačenje tamne mrlje duboko u podne daske, oponašajući prirodni proces poznat kao "močvarni hrast-bog oak" gdje debla ostavljena da urone u močvarne uvjete poprimaju tamnu nijansu. To znači da se pod od crnog hrasta može mnogo puta brusiti i dorađivati bez gubitka bogate boje.

Čvrsti drveni pod idealan je izbor za sigurno i zdravo unutarnje okruženje. Često preporučuju stručni savjetnici za zdravlje i dobrobit za zgrade, puno drvo ne nakuplja prašinu ili grinje i pomaže u održavanju ravnomjerne temperature u prostoriji - pogodan i za podno grijanje.

Junckersovi podovi imaju Danish Indoor Climate Label i prošli su opsežna ispitivanja otplinjavanja i mirisa kako bi se osiguralo da u podovima nema kemijskih tvari koje nepovoljno utječu na kvalitetu zraka u prostoriji.

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi