Iz godine u godinu u Hrvatsku dolazi sve više turista. Tako je, primjerice, hrvatski turizam 2017. godine ostvario oko 100 milijuna noćenja, uz 13% više turista nego godinu ranije, a turistička sezona 2018. godine bilježi još veći porast.

Pozitivni trendovi vjerojatno će se nastaviti i ove godine. Naravno, veće brojke traže povećanje kvalitete i kvantitete smještajnih jedinica. Moderan turist više ne traži samo more, sunce i malu jeftinu sobu za spavanje. Gosti danas traže luksuzan i kvalitetan smještaj s popratnim sadržajima, obavezno s bazenom i sličnim ponudama. Žele pobjeći od svakodnevnog stresa, uživati u kvaliteti smještaja, isprobati ili vidjeti nešto novo.

Gradnja jedinica za odmor i povremeno stanovanje u posljednje je tri godine doživjelo pravi „boom". Do izražaja je najviše došla niskoenergetska montažna gradnja koja svojim karakteristikama zadovoljava današnje potrebe: brzina gradnje kojom se dobiva sezona više, energetska učinkovitost koja smanjuje troškove eksploatiranja jedinice, kvalitetna gradnja s rezultatom smanjenih troškova održavanja, te moderno dizajnirani objekti koji zadovoljavaju kategorizacije smještaja.

Proizvođač niskoenergetskih montažnih objekata DOMUSplus u toku je s trendovima i u prethodnoj je godini završio nekoliko opsežnih projekata u primorskoj i jadranskoj Hrvatskoj. U Novigradu su izgrađene dvije blizanke od 80 kvadrata, kapaciteta 4+2 svaka svaka, s velikom terasom i bazenom. Ove vile idealne su za manje obitelji koje žele mir, opuštanje i blizinu atraktivnih lokacija.


Spoj tradicionalne istarske arhitekture i moderne niskoenergetske montažne gradnje u punom sjaju.


Izgled finalnog proizvoda spremnog za iznajmljivanje. Od vizije investitora do ispunjenja sna u tek nešto više od pola godine.

S druge strane Istre, pored Labina, izgrađeno je elitno naselje od 21 vile za odmor. Svaka ima 150 kvadrata (krevet 8+2), a namijenjene su većim obiteljima ili društvima. Naravno, imaju i bazene za opuštanje ili rekreaciju, koji su jednostavno neizostavni.


U Labinu se gradilo elitno naselje vila za odmor u kojem će uživati domaći i strani gosti, a kapaciteti su već praktički popunjeni i prije dovršetka objekta.


Završna ušminkavanja objekta pred sezonu

DOMUSplus nije aktivan samo u Istri, već je 2018. gradio i po središnjoj i južnoj Dalmaciji, u području Zadra, Šibenika, Splita, pa sve do Cavtata.


Objekt je spreman za prve goste, Podstrana

DOMUSplus je pokazao kako u vrlo kratkom vremenskom razdoblju može napraviti kvalitetan objekt, spreman za iznajmljivanje u rekordnom roku. U konkretnom slučaju, s temeljima se krenulo u siječnju, s montažom kuće u ožujku, a bila je u potpunosti opremljena i spremna za prve goste već početkom lipnja. Sama montaža obje kuće trajala je nepunih 10-ak dana. Preostalo vrijeme investitor je iskoristio za uređenje okoliša, izradu betonskih radova za bazene i sličnog.

DOMUSplus je spreman za još jednu plodonosnu turističku sezonu! Uvjerite se u mogućnosti moderne gradnje budućnosti!

Na kraju, također su popularne i individualne vile, bilo za najam ili za odmor, koje odišu luksuzom i kvalitetom izrade.

Ovako građeni objekti imaju još i veću vrijednost na tržištu, te su idealan spoj investicije i zaloga za budućnost. Arhitektonski, s 4 sobe i isto toliko kupaonica, te velikim dnevnim boravkom i velikim prostorom za zajedničko druženje pored bazena, mogu lako ugostiti i vise obitelji za zajednički odmor i druženje.


Uz kreativnost, individualan pristup i kakvoćom kao imperativom DOMUSplus doprinosi kvaliteti svakog objekta i stvara sliku poželjnog partnera za rješavanje stambenog pitanja.

Fotogalerija (8)

DOMUS plus d.o.o.
DOMUS plus d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi