Sigurno ste na policama trgovina električnom opremom i rasvjetom vidjeli setove samoljepljivih LED traka za dekorativnu rasvjetu u interijeru i eksterijeru. Mogu biti i u RGB verziji, što znači da mijenjaju boju korištenjem kontrolera. Ti šareni kompleti su samo vrh LEDene sante linijske dekorativne i tehničke rasvjete.

Međutim, da bi se s ovakvom vrstom LED rasvjete dobio željeni efekt u prostoru pa i glavna rasvjeta radnog prostora treba poznavati osnove LED tehnologije i imati dostup kvalitetnim elementima, koji čine takvu rasvjetu.

Od ovih kompleta u blisteru ne može se očekivati ozbiljnija rasvjeta prostora. Možete ih koristiti za indirektnu rasvjetu u denivelaciji stropne obloge, ispod elemenata namještaja i slično. Kod toga je jako bitno na koji način ćete postaviti LED traku.

Nerjetko se događa da kupac zalijepi traku na neravnu, hrapavu ili nečistu podlogu i to, osim što izgleda „sirovo", nije dugog vijeka. Za kvalitetno rješenje postoji niz vrsta metalnih nosivih profila, koji omogućuju kvalitetnu aplikaciju trake, zaštitu od mehaničkih utjecaja i prašine, te posljedično i kvalitetan svjetlosni efekt.

No, za kvalitetno svjetlo, i odabir tona bijelog svjetla, presudna je kvalitetna LED traka. Vrsta i gustoća apliciranih LED čipova na traci određuje njezinu snagu u W/mt.

Uz upotrebu kvalitetnog nosivog profila i difuzora može se dobiti moderna i funkcionalna LED svjetiljka koja će dati poseban pečat Vašem prostoru uz nižu cijenu od slične brendirane svjetiljke s potpisom dizajnera.

Za detaljnija pojašnjenja ili ponudu stojimo na raspolaganju.

HAL d.o.o.
HAL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Njemačke, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi