S ciljem probuđivanja pozitivne emocije kod korisnika i unaprjeđivanja životnih prostora diljem zajednice, Stribor oprema proizvodi i dizajnira opremu već više od 21 godine.

Edukativno-zabavna „Oaza prirode“ za najmlađe!

Dobrodošli u čarobni svijet dječjeg igrališta smještenog na predivnom Papuku - mjestu gdje se dječja mašta pretvara u avanturu! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše jedinstveno igralište „Oaza prirode“, izađeno od obrađenog Robinia drveta, čija je posebnost u spoju prirode, dizajna, sigurnosti, trajnosti i zabave. Stvarajući sklad s okolišem, ovo čarobno igralište dodaje toplinu i prirodnu ljepotu prostoru, osvajajući dječja srca.

Vizija igrališta, bila je stvoriti prostor koji će probuditi dječju kreativnost i potaknuti igru na otvorenom, oživljavajući duh djetinjstva. Igralište je smješteno usred predivnih pejzaža Papuka, okruženo zelenilom, potokom i čistim zrakom.

Robinia program upotpunjuje doživljaj jednog od najljepših parkova prirode. U „Oazi prirode“ djeca mogu istraživati, skakati, penjati se i stvarati nevjerojatne uspomene koje će nositi sa sobom cijeli život.

„Oaza prirode“ mališanima otkriva radost tjelesne aktivnosti na otvorenom.

Jedni od glavnih atrakcija „Oaze prirode“ su kombinirano igralo „Kremenko“, koje oduševljava djecu svojom raznolikošću i zabavnim mogućnostima, te umjetne stijene za penjanje s mostom „Kamenko“ za prave male avanturiste koje vole izazove. Ova igrala pružaju djeci priliku da razvijaju svoje motoričke vještine, koordinaciju i samopouzdanje dok se penju, spuštaju i prelaze most, te tako omogućavaju djeci da istraže svoje granice na zabavan način.

Osvajajući svaku prepreku na Robinia poligonu, mališani će naučiti važne vještine koje će primjenjivati u svakodnevnom životu. Dinamične japanske stube, adrenalinski mostić za ravnotežu i izazovna greda za balansiranje dio su zabavnog Robinia poligona. Njihova motorička spretnost, koordinacija i samopouzdanje će se razvijati kako savladavaju poligon.

Na igralištu se također mogu susresti i razni simpatični životinjski stanovnici iz okoliša. Njihalice „Zmija“ i „Puž“ provest će djecu na nevjerojatno zabavno putovanje. Mališani će uživati u ljuljanju i osjećaju slobode dok otkrivaju nove avanture na ovim zabavnim njihalicama.

„Oaza prirode“ mjesto je koje će mališani lako zavoljeti, a njihove obitelji rado posjećivati.

Doživite spoj prirodnih ljepota, dječje sreće i tjelesne aktivnosti.

Robinia drvo izdvaja se kao vrsta drveta koja zadovoljava mnoge zahtjeve poželjne za izgradnju dječjih igrališta. Čvrst, izdržljiv i estetski atraktivan izbor je za stvaranje sigurnih, inspirativnih i aktivnih prostora igre i vježbanja.

Ako i Vi želite kreirati od Robinia prirodnih igrala za vaše igralište, obratite nam se s povjerenjem. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne odabrati najbolje opcije za vaše projekte.

STRIBOR OPREMA d.o.o.
STRIBOR OPREMA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodnja, prodaja, dostava, montaža, ugradnja i održavanje na području cijele Hrvatske. Proizvode izvozimo u Sloveniju, Crnu Goru, te ostale zemlje u regiji.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi