STRIBOR OPREMA d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i kreiranje palete proizvoda, iz koje izdvajamo: oprema za dječja i sportska igrališta, javne površine i parkove, namještaj od masiva i pločastih materijala te vrata, prozori i škure od masiva, po mjeri, željama i potrebama klijenata.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u mogućnosti smo ponuditi Vam raznolik asortiman naših proizvoda, kao što su:

VANJSKA OPREMA: dječja igrališta, sigurnosne podne obloge za dječja igrališta, parkovna i urbana oprema (klupe, košare za otpatke, razne ograde - metalne i drvene, vrtne kućice i sjenice, žardinjere, štandovi), konstrukcije za malonogometna i druga sportska igrališta, oprema za trim staze, vrata, prozori, škure (od ariša, hrasta i dr.).

UNUTARNJA OPREMA: proizvodnja namještaja od masivnog drveta hrasta, bukve i crnogorice "Home wood", te dekorativnih pločastih materijala (stolovi, klupe, komode, kreveti i ostalo pokućstvo).

- Namještaj od masiva: proizvodi namijenjeni opremanju doma pod nazivom "Home wood", stolovi, klupe, komode, kreveti i ostalo pokućstvo, proizvodimo od masiva slavonskog hrasta "Quercus" i bukve "Fagus" kontroliranog porijekla, kombinirajući ih sa ostalim materijalima za proizvodnju namještaja. Suvremena tehnologija uključujući i CNC obradu elemenata omogućava različite izvedbe pojedinih dijelova namještaja i prema nacrtima te uzorcima kupca.

- Dječje sobe: "Funny wood" je inovativan i tematski dizajniran namještaj za dječje sobe koji omogućuje penjanje, spuštanje, ljuljanje i brojne druge aktivnosti; namještaj za vrtiće i igraonice (veseli i raznobojni modularni program dječjeg namještaja: ormarići, ladičari, poličari).

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Stribor oprema d.o.o. je hrvatska tvrtka proizvođač i kreator palete proizvoda, iz koje izdvajamo opremu za dječja i sportska igrališta, javne površine i parkove, modularni namještaj za dječje vrtiće i urede, te građevinsku stolariju od masiva ariša i hrasta, po mjeri, željama i potrebama klijenata. Svoju prisutnost na tržištu Hrvatske bilježi još od 2002.godine, poslujući pod nazivom Stribor.

Naša tvrtka posluje u skladu s europskim standardima i normama, pomno prateći svjetske trendove.

Okupili smo tim inovativnih, kreativnih, obrazovanih i marljivih zaposlenika, koji omogućuju, da tvrtka Stribor oprema d.o.o. odgovori svim zahtjevima pružanja vrhunske i cjelovite usluge klijentima.

Posjedujemo sve potrebne resurse, modernu tehnologiju i znanje, koji jamče vrhunsku kvalitetu usluge po sistemu "ključ u ruke" u svim segmentima procesa realizacije proizvoda: od projektiranja, proizvodnje, dostave, montaže i održavanja.

Uz profesionalan pristup prilagođen svakom klijentu, kvalitetnu tehničku pripremu, izvedbu i funkcionalnost proizvoda, stručni tim zaposlenika naše tvrtke ispunjava želje i potrebe svojih klijenata, nastojeći oplemeniti bilo vanjske ili unutarnje prostore.

Specifičnost naše tvrtke je atraktivan, moderan i funkcionalan dizajn naših proizvoda, koji je registriran i zaštićen kao intelektualno vlasništvo. Tako stvaramo prepoznatljiv brend, koji jamči osobnost svakog proizvoda, posebno u segmentu realizacije individualnih zahtjeva i želja naših klijenata.

Svojim marljivim, predanim i stručnim radom zajedno smo stvorili respektabilnu tvrtku, koja posluje na području cijele Hrvatske, a postupno se širimo i u regiji.

Pozivamo Vas, da nam se obratite s povjerenjem!

Očekuje Vas naše stručno osoblje, mnoštvo zanimljivo osmišljenih ideja, prijedloga i korisnih savjeta, za uređenje Vaših prostora i obilje raznolikih proizvoda.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi