STRIBOR OPREMA d.o.o.
Opis djelatnosti

Stribor asortiman proizvoda prati životni razvoj i aktivnost čovjeka te možete kod nas pronaći rješenja za dječja i sportska igrališta, javne površine i parkove, modularni namještaj za vrtiće i igraonice.

U mogućnosti smo Vam ponuditi grupe proizvoda, kao što su:

- DJEČJA IGRALIŠTA – kombinirana igrala, tobogani, kućice, vlakići, ljuljačke, penjalice, pješčanici, klackalice, njihalice, vrtuljci, igrala za djecu s poteškoćama u razvoju, učionice u prirodi, razno, dodatna oprema

- ROBINIA – dječja igrališta, trim oprema

- LIJEVANE PODNE OBLOGE I 3D GUMENA IGRALA ZA IGRALIŠTA

- URBANA OPREMA – klupe, koševi za otpatke, stalci za bicikle, razno

- FITNES I TRIM OPREMA

- NAMJEŠTAJ ZA VRTIĆE I IGRAONICE

Osim standardnog proizvodnog programa, klijentima nudimo osmišljavanje unikatnih tematskih igrališta, te proizvodnju opreme prema zahtjevima projekata. Vaše projekte i ideje stručni tim produkt dizajnera i inženjera osmislit će i pripremiti za proizvodnju, te pratiti do završetka isporuke.


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Stribor oprema je tvrtka, čija je djelatnost dizajniranje i proizvodnja dječjih igrališta, urbane opreme, fitness i trim opreme i namještaja.

Sjedište tvrtke i proizvodni pogon smješteni su u istočnom dijelu Hrvatske, u Kopačevu pored Osijeka.

Od 2002. godine Striborov tim stručnjaka pruža klijentima inovativna rješenja osmišljavanja igrališta, vježbališta, kao i same opreme.

"Dječja igra i fizička aktivnost korisnika su nam među prioritetima. Dizajniramo, razvijamo nove proizvode, proizvodimo i montiramo sigurna, jedinstvena i estetski atraktivna igrala. Naše dugogodišnje iskustvo kombiniramo sa suvremenim znanjima, tehnologijom i najnovijim trendovima u dizajnu, kako bismo klijentima ponudili rješenja na europskoj i svjetskoj razini. Sustavno unaprjeđujemo proizvode, te koristimo najmoderniju tehnologiju za obradu materijala."

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi