Današnja gradnja nudi zaista ogroman izbor inovativnih i ekološki prihvatljivih materijala. Time je olakšan put do kreiranja zdravog i sigurnog životnog prostora, potrebno je samo pronaći idealna rješenja za vlastite zahtjeve i ideje.

Rješenje za čak i najzahtjevnije investitore pronašao je Wienerberger s Porotherm IZO Profi opekom koja svojim prirodnim sastavom osigurava ugodan, siguran i zdrav dom. Karakteristike zbog kojih će vas osvojiti su ušteda vremena prilikom gradnje jer pruža brzu i kvalitetnu izvedbu, visoka energetska učinkovitost, vrhunska izolacija čime se smanjuju mjesečni troškovi, ne upija vodu, odgovara na sve zahtjeve akustične, toplinske i protupožarne zaštite, stvara ugodnu klimu u prostoru.

Prednosti kao što su izvrsna toplinska i zvučna izolacija, nezapaljivost, paropropusnost te odolijevanje starenju omogućene su zahvaljujući tome što je Porotherm IZO Profi opeka ispunjena kamenom vunom. Jedinstvenost ove opeke krije se upravo u integriranoj izolaciji zbog čega je omiljen materijal i kod izvođača i investitora.

Sve dodatne informacije pronađite na linku!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi