Informacije o inovativnom kompozitnom "solid surface" materijalu ASTONE razvijenom u hrvatskom poduzeću Aquaestil plus od sada su dostupne i na webu! Istražite stranicu i saznajte sve što Vas zanima na jednom mjestu.

ASTONE se koristi za oblaganje pulteva s visokim intezitetom habanja kao što su: recepcije hotela, banke, benzinske crpke, aerodromi, uredi, blagajne, plohe za pripremu i serviranje hrane, zidovi i ravne plohe u operacionim salama, zubne ordinacije itd.

Ovaj materijal idealan je i za primjenu u kupaonicama i sanitarnim prostorima gdje nalazi svoju primjenu pri izradi umivaonika, umivaoničkih pulteva i tuševa. Visoka razina primjenjivosti ovog materijala, njegova otpornost na habanje i praktički neograničena fleksibilnost pri obradi, čine ASTONE idealnim za opremanje objekata kao što su marine, hoteli i putnički brodovi, ali i primjenu u privatnim prostorima.
Na www.astone.hr moći ćete saznati sve o specifičnostima i tehničkim karakteristikama ASTONE kompozitnog "solid surface" materijala te provjeriti da li one odgovaraju Vašim zahtjevima i konfiguraciji Vašeg interijera.

U rubrici primjene možete pogledati u kojim situacijama se ovaj materijal najčešće koristi te koje su specifičnosti primjene kod ugradnje za svaki tip objekta. Također možete pogledati široku paletu boja i efekata te odlučiti koja je najbolja kombinacija za Vaš prostor.

Pogledajte gdje je sve ASTONE materijal do sada upotrijebljen te se uvjerite u našu kvalitetu.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve Vaše upite na astone@aquaestil.hr i info@aquaestil.hr

www.astone.hr

Izvor: AQUAESTIL PLUS d.o.o.

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi