Kada se suočimo s ograničenim prostorom u kupaonici, instalacija standardnog ugradbenog vodokotlića širine 50 centimetara može postati izazov. No, nedavni razvoj na tržištu nudi rješenje za tu dilemu. Tvrtka TECE predstavila je model vodokotlića koji je znatno uži, prilagođen potrebama malih kupaonica.

TECEbase 320 mm predstavlja alternativu standardnim modelima jer je znatno manjih dimenzija. S dubinom od 13,5 cm, visinom od 112 cm i širinom od samo 32 cm, ovaj model idealan je za kupaonice s ograničenim prostorom. Posebno je koristan kada je potrebno montirati vodokotlić blizu vertikale ili u kut prostorije.

Primjeri ugradnje uskog vodokotlića

Ovaj model vodokotlića namijenjen je za situacije kada je prostor za instalaciju vrlo ograničen, poput slučajeva kada je vertikalna cijev blizu ili kada se vodokotlić mora smjestiti u kut prostorije. Njegova najveća prednost dolazi do izražaja kada se postavlja u kut od 45 stupnjeva, jer ima zakošen rezervoar za vodu.

Dimenzije vodokotlića

Kapacitet ovog vodokotlića je 7 litara vode, s mogućnošću podešavanja ispiranja na velikom ispiranju (6/4,5/4L) i malom ispiranju (3/2L). Kompatibilan je s različitim TECE aktivacijskim tipkama, a za osnovni model preporučuju se TECEnow ili TECEloop.

Osim što je funkcionalan, ovaj model vodokotlića također je povoljniji od standardnih, što ga čini privlačnim izborom za kupce. Nakon ugradnje, standardno se oblaže vlagootpornim gipsom, a zatim keramikom ili drugim završnim materijalom, kao i ostali vodokotlići.

Ukratko, TECEbase 320 mm pruža elegantno i efikasno rješenje za male kupaonice, nudeći izuzetne performanse i prilagodljivost uz povoljniju cijenu.

Na linku pogledajte detaljnije o ovom vodokotliću u PDF katalogu.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi