Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu tvrtke Alphacan i istraživanjima na industrijskom polju omogućen je razvoj profila za prozore i vrata vrhunske kvalitete, s uklopljenim ECO-ojačanjem.

To je inovativno sintetičko ojačanje s unutarnjom izolacijom od ekspandiranog PVC-a, uzdužno strukturirano stakloplastikom tzv. fiberglasom i recikliranim materijalom. Odlikuje ga sposobnost učinkovite mehaničke stabilnosti te visoke performanse toplinske izolacije.

Sistem Alpha Luce, Alphacan, sa sintetičkim ECO ojačanjem

Novo ojačanje posebno je prikladno za sustave Alpha Luce i Prestigio, kod kojih se mogu postići vrlo visoke vrijednosti izolacije. Ovim sustavima moguće je postići vrijednost Uw = 0,9 W / m2K s trostrukim ostakljenjem, debljinom do 44 mm u Prestigeu i do 56 mm kod sistema Alpha Luce. Radi se o vrlo učinkovitim vrijednostima koeficijenta toplinske prolaznosti.

Težina sintetičkog ojačanja također je mnogo manja od klasičnog čeličnog. Sve navedeno omogućuje lakšu i bržu instalaciju.

Može se  rezati pod kutem od 45% nakon što je ojačanje već postavljeno u profil. Time je omogućeno naknadno provođenje postupka zavarivanja.

Pogodnosti koje se postižu primjenom rješenja s Alphacan Eco-ojačanjem zanimljive su i višestruke, kako sa stajališta korisnika, tako i od strane proizvođača sistema za zatvaranje, koji odabire i predlaže primjenu ovog rješenja radi:

  • veće vrijednosti toplinske izolacije
  • uštede na računu za grijanje
  • udovoljavanja zahtjevima pasivnih kuća
  • jednostavnije i brže proizvodnje sistema za zatvaranje
  • smanjenja troškova prijevoza
  • skraćivanja vremena i lakše montaže

ECO-ojačanje predstavlja najviši model u liniji Alphacan i primjenjiv je na profile sistema: Prestigio, Alpha Luce i IN'Alpha 70. Pruža vrijednosti toplinske prolaznosti Uw = 0,9 W / m2K

Uzimajući u obzir najnovija povećanja cijena sirovina i metalnih ojačanja, sistem nudi prikladno i inovativno rješenje.

Fotogalerija (4)

ALPHACAN d.o.o.
ALPHACAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža preko kooperanata na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi