IN ALPHA 70 je novi ALPHACAN sustav koji u potpunosti zadovoljava sve ekološke, ekonomske i zakonske regulative.

Novi sustav savršeno je prikladan za europske arhitektonske norme, jednako pogodan za novogradnje kao i za renovaciju na starogradnji. Suvremenog i modernog dizajna, nudi tehničko rješenje prikladno za sve stilove gradnje. Ekskluzivna inovacija u asortimanu ALPHACAN proizvoda, IN ALPHA 70 je rezultat 40 godišnjeg iskustva tvrtke u ovom sektoru.

Zahvaljujući 6-komornim profilima do 80 mm, sustav omogućuje iznimne toplinske performanse (Uw = 0,9W / m2K), reagirajući tako na najzahtjevnije regulatorne promjene na snazi na području Europe.

U sistemu IN ALPHA 70, ALPHACAN je uspio koncentrirati svo svoje znanje i iskustvo.

Kao i svi drugi sustavi ALPHACAN, sustav IN ALPHA 70 također je usklađen sa standardom UNI EN 12608, a profili su ekstrudirani od materijala koji ne sadrže teške metale, od mješavine prilagođene ekstremnim klimatskim uvjetima, sa stabilizatorima od Ca/Zn koji se u potpunosti mogu reciklirati.

ALPHACAN d.o.o.
ALPHACAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža preko kooperanata na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi