Tuš kabina Naray

Promjena paravana, pričvršćivanje dodataka na zid ili preuređenje WC-a toliko je jednostavno da možete obnoviti kupaonicu bez skidanja pločica.

Osvježite svoj dom prijedlozima za renoviranje kupaonice, jednostavnim za postavljanje i bez uklanjanja pločica. Moderne slavine, dodaci koji ne zahtijevaju bušenje ili daske koje pretvaraju vašu školjku u pametni WC neki su od prijedloga kojima ćete unijeti promjenu u svoj dom. Ako želite izbjeći gnjavažu oko obnove koja uključuje zidarske radove, bacite oko na ideje koje možete kombinirati kako biste jednostavno unaprijedili jedan od najbitnijih prostora u svakom domu.

Ugradite tuš kabinu bez bušenja

Ako tražite tuš kabine bez bušenja koje se uklapaju u vaš dizajn interijera, Naray nudi minimalistički stil i jednostavnu montažu. Uz mogućnost korištenja ljepila za pričvršćivanje, vaš će kupaonski prostor dobiti na udobnosti i funkcionalnosti. S bočnim ili prednjim pristupom, fiksne i klizne ploče dolaze u različitim dimenzijama kako bi se prilagodile vašim potrebama. Štoviše, integrirana kuka za ogrtač omogućuje vam i dodatno mjesto za odlaganje.

Ako preferirate model s praktičnom ručkom koja olakšava otvaranje i zatvaranje, odlučite se za Ura tuš kabine. Kutni, bočni ili prednji, bez obzira na izgled vaše tuš kade, u ovoj kolekciji pronaći ćete široku paletu opcija za ugradnju, te fiksne ploče, klizna ili okretna vrata u različitim veličinama i kombinacijama.

Tuš kabina Ura

Proizvedena od 6 mm kaljenog stakla za maksimalnu otpornost, kućišta Naray i Ura imaju Maxiclean® tretman kako bi se izbjeglo nakupljanje kamenca ili prljavštine, što čišćenje čini vrlo lakim.

Nova WC školjka koja mijenja sve

Naizgled jednostavan detalj može biti definitivan korak u renoviranju vaše kupaonice zahvaljujući Roca praktičnim instalacijskim sustavima. Ako trebate zamjenu, odlučite se za poklopac od Supralita®, ekskluzivne Rocine antibakterijske smole koja pruža veću higijenu i može se pronaći u mnogim modelima Roca WC školjki.

Ako pak želite napraviti korak dalje u svojoj rutini njegovanja, odaberite dasku i poklopac Multiclean®. S ovim inovativnim rješenjem možete unijeti pametni WC u svoj kupaonski prostor bez ikakvih zidarskih radova. Kompatibilan s većinom Roca modela, potrebna vam je samo strujna utičnica i konvencionalna utičnica za vodu. Uživajte u prilagođenom iskustvu s njegovim intuitivnim bočnim gumbima ili daljinskim upravljačem koji vam omogućuje postavljanje temperature i tlaka vode, kao i funkcija sušenja za najugodnije održavanje intimne higijene.

WC školjka Multiclean®

Dodajte nove kupaonske slavine bez zidarskih radova

Promjena slavine za umivaonik može biti prekretnica u vašem kupaonskom prostoru. Odlučite se za dizajne ispunjene bojama, dodajte moderne značajke i odaberite oblike koji odražavaju vašu osobnost. Jednostavnim postupkom staru slavinu možete zamijeniti novom koja odgovara vašem stilu. Oni koji preferiraju elegantne linije odabiru Insigniju zbog njezine bočne ručke i mogućnosti boja Everlux premaza. S druge strane, finoća poluge čini Ona kolakciju slavina modernom i maksimalno preciznom.

Kupaonska slavina Insignia

Kupaonska slavina Ona

A ako tražite dodatnu sigurnost i higijenu, Roca nudi rješenja bez dodira sa senzorom pokreta koji aktivira protok vode bez dodirivanja površine. Zahvaljujući sustavu s baterijskim napajanjem, utičnica nije potrebna za korištenje svih prednosti elektroničke slavine kod kuće. Možete ugraditi slavinu sa senzorom u podnožju izljeva kao što je L20-E s profinjenim zaobljenim dizajnom, ili L70-E koja ima veće tijelo i prave kutove.

Kupaonska slavina L20-E

Kupaonski dodaci bez bušenja zida

Ljepljivi kupaonski dodaci omogućuju vam da u svoj kupaonski prostor unesete novi život bez upotrebe bušilice. S raznim stilovima za odabir onog koji najbolje odgovara vašoj osobnosti, Roca vam na raspolaganje stavlja različite kolekcije koje se lako postavljaju. Odlučite se za mat crnu liniju Rubik kako biste svakodnevne predmete, kao što su držač za ručnike ili držač za WC papir, ispunili sofisticiranošću.

Kupaonski dodaci Rubik

Odaberite bezvremenski dizajn Victoria za kuke za ogrtače i žičane police u različitim dimenzijama ili odaberite klasičnu posude iz kolekcije Twin, izrađene od stakla i metala. Bez obzira na vaš izbor, možete biti mirni jer se Roca ljepljivi pribor može čvrsto pričvrstiti na bilo koju površinu i izdržati do 5 kg statičkog opterećenja.

Kupaonski dodaci Victoria i Twin

Renoviranje kupaonice bez skidanja pločica mnogo je jednostavnije nego što se na prvi pogled čini. Zaboravite na rupe i glomazne zidarske radove i odlučite se za jednostavne instalacije, s vrlo otpornim materijalima i čistim dizajnom koji će napraviti razliku u izgledu vašeg dom

ROCA CROATIA d.o.o.
ROCA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Prodaja preko veleprodajnih partnera na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore i Srbije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi