Za slučaj kada se objekti ili pojedinačni prostori ne koriste redovito, TECEprofil higijensko ispiranje brine o redovitoj i cjelovitoj izmjeni vode u cijevnom sustavu.

Jedinica za ispiranje integrirana je u TECE vodokotlić i zbrinjava vodu putem WC školjke. To znači da voda ne mora prijeći dalek put kroz cijevi i prije svega nije potreban dodatni revizijski otvor.

Pomoću aplikacije TECEsmartflow moguće je programirati higijensko ispiranje za različite zahtjeve, pa čak i bilježiti svaki postupak ispiranja.

TECE higijensko ispiranje osvojilo prestižnu nagradu German Design Award 2021

Revizijski otvori svakom su esteti trn u oku. TECEprofil modulom za WC s integriranom funkcijom higijenskog ispiranja nema potrebe za revizijskim otvorom koji bi mogao narušiti cjelokupnu estetiku kupaonice – on radi takoreći u skrivenome. Stoga je ovaj inovativni proizvod osvojio nagradu German Design Award u kategoriji „Izvrsnost u produkt dizajnu – kupaonica i wellness".

Nagrada German Design Award jedna je od najpoznatijih međunarodnih nagrada za dizajn. Nagrade se dodjeljuju samo projektima koji doista daju pionirski doprinos međunarodnom dizajnu, a za to jamče visoko cijenjeni međunarodni stručnjaci koji čine žiri.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi