Kako zaustaviti prokišnjavanje balkona ili terase nastalo zbog oštećenja hidroizolacije ispod keramičkih pločica, a da se pritom postojeće pločice ne razbijaju i da ostanu vidljive?

Za takve slučajeve rješenje je prozirni hidroizolacijski premaz DRACO GARD 600. Ukoliko su keramičke pločice dobro očuvane i čvrsto vezane za podlogu nije ih potrebno razbijati i uklanjati kako bi se postavila nova hidroizolacija. Hidroizolacijski premaz DRACO GARD 600 nanosi se na same pločice.

Na taj način skraćuje se potrebno vrijeme za sanaciju, a i troškovi su značajno manji jer nije potrebno uklanjanje postojećih pločica i estriha niti postavljanje novih. Pločice ostaju vidljive, a prostorija ispod balkona suha.

DRACO GARD 600 – prozirna hidroizolacijska membrana

DRACO GARD 600 je jednokomponentna prozirna tekuća poliuretanska hidroizolacijska membrana. Nanosi se na podlogu četkom ili valjkom. Umrežava se u dodiru s vlagom iz zraka pritom stvarajući čvrstu elastičnu membranu s izvrsnim prianjanjem na različite podloge. Membrana čini površinu glađom i sjajnijom, a tijekom vremena ne mijenja boju.

Ima izvrsnu vremensku, UV, kemijsku, mehaničku i toplinsku otpornost. Hidroizolacijom balkona pomoću DRACO GARD 600 ne sprječava se samo prodor vode, nego se i štiti površina od djelovanja deterdženata, stajaće vode i gubitka boje uslijed djelovanja UV zračenja. DRACO GARD 600 nije potrebno razrjeđivati, ali se može razrijediti s DRACO PRIMO 590.

Način aplikacije:

1. Cijelu površinu koju ćete zaštititi temeljito očistite, operite i potpuno osušite. Posebnu pažnju obratite na spojeve i fuge.

2. Na pripremljenu podlogu nanesite prajmer DRACO PRIMO 600. Prajmer se nanosi čistom krpom kao da brišete podlogu. Suši se vrlo brzo i već nakon 15 minuta podloga je spremna za aplikaciju hidroizolacijskog premaza.

3. DRACO GARD 600 se nanosi vrlo jednostavno, potpuno čistim kratkodlakim valjkom u jednom ili dva sloja s minimalnom ukupnom potrošnjom od 0,5 kg/m². Hidroizolacijski premaz nanesite na cijelu površinu (i na fuge između pločica i na sokl).

DRACO d.o.o.
DRACO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka na području cijele Hrvatske. Djelujemo i u Srbiji i BiH preko partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi