Pametno planiranje gradnje, jer se razmišljanje unaprijed isplati – sustavi kutija

Neke odluke potrebno je donijeti već u fazi grube gradnje. Na primjer, pitanje o ugradnji HELLA sustava kutija. Ova odluka je pametna utoliko, što je s ovom mogućnošću ugradnje moguće držati sve opcije otvorenima za budućnost. Svejedno da li su u pitanju rolete, vanjske Raffstore žaluzine ili tekstilni zastori – HELLA sustavi kutija odgovaraju svakoj predodžbi moderne zaštite od Sunca, pogleda, zaštite očiju i protuprovalne zaštite.

Hella trav – ušteda energije bez kompromisa

S ugradnjom HELLA trav sustava već postavljate kamen temeljac za optimalnu zaštitu od sunca i ostalih vremenskih uvjeta. Trav sustav dostupan je i isporučiv u različitim oblicima.


Trav sa završnim profilom od plastike


Trav Plus s dodatnom stropnom izolacijom, izoliranim bočnim dijelovima ze iezoliranim, pjenom ispunjenim plastičnim završnim profilom

Integriran, zajamčeno, mogućnost kombinacije

Klasični ugradbeni elementi za rolete, vanjske Raffstore žaluzine, žaluzine i zaštitu od insekata integriraju se izravno u zid te su stoga nevidljivi. Zajamčena optimalna zaštita od svjetla, zaštita vida te zaštita od buke.

Profinjena konstrukcija koja savršeno povezuje sve. Sve ide glatko, nema smetnji i sve je izuzetno stabilno. Sa zračnim jastukom ispred prozora ili vrata, ugradbene rolete ostvaruju visoku uštedu energije, zahvaljujući izolaciji topline i hladnoće.

Sustavi kutija za uštedu energije bez kompromisa

HELLA sustavi kutija su pogodni za primjenu kod niskoenergetskih i pasivnih kuća i posjeduju izuzetne karakteristike o kojima više ne morate samo maštati. Jedinstveni, kvalitetno zabrtvljeni izolacijski materijali nadmašuju zadane vrijednosti norme za do oko 60%.

Sve kutije ispunjavaju zahtjeve trenutno važećeg popisa građevinskih propisa, Dio 1, odnosno, propisao uštedi energije EnEV.

Izvor: HELLA TEHNIKA ZAŠTITE OD SUNCA d.o.o.

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi