Povijesni brand koji pripada Marazzi grupi, svjetski lider u proizvodnji i prodaji keramičkih proizvoda neprestano dizajnerski osvježava i obnavlja svoj asortiman proizvoda.

Renomirani talijanski proizvođač sanitarne keramike Hatria obiluje širokim asortimanom proizvoda za uređenje kupaonica te javnih sanitarnih prostora. WC školjke konzolne, podne i zidne, bidei, umivaonici, pisoari, modeli različitih boja, oblika, vrhunski dizajnirani modeli su koje svakako trebate imati. Njihova kvaliteta i osebujnost iz prve ruke dočarati će značaj te obogatiti Vaš životni prostor.

Tradicija talijanske keramike

Hatria je specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarnih elemenata: umivaonika svih vrsta i oblika, podnih i visećih WC-a i bidea, tuš kabina, ali i namještaja, polica, dodataka i držača za ručnike.

Inovativni dizajn i striktna proizvodnja u Italiji karakteriziraju ponudu Hatrie. To je zahvaljujući čvrstoj tradiciji u svijetu keramike, "dobitna kombinacija" koju su s vremenom pratile sve sofisticiranije proizvodne tehnologije. Keramika kao materijal glavno je obilježje Hatrijinih kolekcija, stvarajući beskonačna rješenja za ekskluzivan dizajn kupaonica. Uz estetska istraživanja, visoku tehnologiju, pouzdanost i tradiciju, Hatria je također osjećala potrebu za uspostavljanjem dinamičnije konceptualne platforme orijentirane ka budućnosti.

Njegov se obnovljeni identitet vidi i u plavom logotipu, koji je sada svjetliji i nježniji, s profinjenim i suptilnijim dodirom, što komunicira veći i kontinuirani fokus tvrtke na inovacije. Savršena ravnoteža volumena i elegantna lakoća karakteriziraju novi Hatrijin imidž.

Kvaliteta i dizajn

Certifikacija sustava kvalitete tvrtke Hatria od strane Certiquality-Certichim prema standardu UNI-EN-ISO 9001: 2008 jedan je od važnih koraka u strategiji razvoja Hatrie usmjerenom na sve veće zadovoljstvo korisnika Hatria proizvoda.

Hatria svoju korporacijsku filozofiju provodi s velikim osjećajem poštovanja i odgovornosti prema resursima koje je priroda osigurala. Automatski sustavi bez upotrebe plastičnih kalupa, čime se izbjegava povezanost onečišćenja s odlaganjem, pažljiva upotreba izvora energije u svim fazama proizvodnog procesa, uklanjanje potrošnje energije za grijanje, kombiniraju se s rješenjima koja omogućuju smanjenje potrošnje vode strojeva.

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi