Kako bi boravak na sportskim igralištima, u igraonicama ili teretanama bio što ugodniji postavljaju se gumene obloge za popločavanje ili gumene trake. Njihova uloga je smanjenje rizika od ozljeda jer su izvrsno sredstvo za ublažavanje padova.

S obzirom na sposobnost apsorbiranja udaraca, gumene obloge nerijetko se koriste kao udarne površine ispod elemenata vrtne igre poput tobogana ili ljuljački. Zbog neklizajuće mekane površine primjenu nalaze oko bazena ili na terasi, a idealne su i kao udoban pločnik ili staza u vrtu. Prednosti su i lako čišćenje te visoka fleksibilnost.

Za pokrivanje površina kod igrališta, igraonica ili teretana idealne su gumene ploče Smart Flex debljine 2,5 cm. Ne samo da su također odlično sredstvo za ublažavanje padova i sprečavanje ozljeda, već su korisne i zbog toga što mogu podnijeti velika i svakodnevna opterećenja.

Karakterizira ih otpornost na UV zrake, lako se čiste i imaju nagibe na rubovima što onemogućava vodi da se zadržava na površini. Zbog nasipanog drenažnog profila donjeg dijela stvorena je savršena drenaža kondenzirane vlage i vode. Zahvaljujući protukliznoj obradi odličan su odabir za stepenice, vrste staze, rubove bazena itd.

Prilikom proizvodnje je korištena reciklirana guma tako da se radi o materijalu koji je ekološki i pristupačan.

Fotogalerija (7)

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi