Grohe je vodeći svjetski dobavljač sanitarne armature i globalna marka posvećena pružanju inovativnih proizvoda od vode. Svojim inženjeringom, inovacijama i dizajnerskim aktivnostima čvrsto usidrenim u Njemačkoj, proizvodi Grohe nose oznaku kvalitete "Made in Germany", što u konačnici jača povjerenje kupaca u marku.

Grohe je 2014. godine postao dio LIXIL Group, tvrtke koja je javno izlistana na Tokijskoj burzi. LIXIL je svjetski tržišni lider u industriji sanitarne keramike, a ujedno i vodeći japanski dobavljač građevinskog materijala.

Naše vrijednosti

Kvaliteta, tehnologija, dizajn i održivost. Četiri vrijednosti brenda koje ilustriraju našu predanost stvaranju izuzetnih iskustava. Postavljamo svoje standarde izuzetno visokim kako bismo osigurali da svaki put kada uključite Grohe miješalicu za slavinu ili zakoračite pod Grohe tuš možete osjetiti razliku.
 
 
Dugo godina Grohe se zalaže za vrijednosti marke, tehnologiju, kvalitetu, dizajn i održivost koje sve ilustriraju Grohe-ovu predanost stvaranju iznimnih iskustava i pružanju "Čistog užitka u vodi". Sva postrojenja proizvodne mreže Grohe koriste se visoko preciznim proizvodnim inženjeringom kako bi osigurala usklađenost s dosljedno visokim Grohe standardima.

Na ovaj način Grohe osigurava da njegovi proizvodi udovoljavaju najvišim zahtjevima u pogledu izrade i funkcionalnosti.
 

Samo tijekom proteklih deset godina, uspjeh Grohe -a potvrđen je s više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i najbolja tri mjesta među "najodrživijim njemačkim najvećim tvrtkama 2015." Brojni visokoprofilni projekti širom svijeta opremljeni su proizvodima Grohe , što svjedoči sklonosti arhitekata, dizajnera i građevinara prema marki.
PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi