Kombinacija stručnog znanja, dizajna kupaonica i inovativnih značajki otvara nove mogućnosti u planiranju kupaonica. Predstavljamo vam čitav niz poboljšanih ili potpuno novih proizvoda iz Geberita.

Proširenje asortimana na kupaonsku liniju Geberit Selnova

Kupaonsku liniju Selnova Geberit je proširio s WC školjkama zatvorenih formi.

Proširenjem asortimana ova uspješna kupaonska linija upotpunjuje se proizvodima modernih oblika. Proizvodi su atraktivni, te se mogu koristiti u projektima obnove kupaonice ili pri uređenju potpuno novih kupaonica.

Jednostavna, klasična elegancija

Novi, elegantni umivaonici Geberit Selnova Square slažu se s jasnim, pravokutnim linijama s organski oblikovanim bazama za umivaonike.

S odgovarajućim kupaonskim elementima tvore savršenu kombinaciju u modernim površinama kao što su svijetli i orah hikori, mat lak u boji lave ili bijele boje visokog sjaja.

Kupaonski namještaj Geberit Variform

Uz novu ponudu baza za Geberit VariForm nadpultne umivaonike možete u potpunosti dizajnirati prostor umivaonika po vašoj želji.

Baze za umivaonik i bočni elementi mogu se kombinirati na različite načine. Izbor zaobljenog, kvadratnog, ovalnog ili eliptičnog oblika nadpultnog umivaonika pruža razna rješenja za ugradnju u kupaonicama.

Geberit Option ogledala s rasvjetom

Geberit ogledala s osvjetljenjem su sada dostupna u tri opcije. Option Basic ima integrirane LED trake s obje strane. Option ima široku LED traku uz gornji rub zrcalne površine. Option Plus s izravnim i neizravnim osvjetljenjem iznad i ispod stvara poseban užitak i ambijent, te dolazi s opcijom zatamnjenja stakla i funkcijom protiv magljenja.

Sva su ogledala dostupna u različitim dimenzijama širine od 400 do 1200 mm.

Geberit One WC školjka i bide

Konzolna WC školjka i bide Geberit One ujednačenog dizajna su elegantnih i idealnih proporcija. Otvorite li WC poklopac vidjet ćete asimetričnu, potpuno obrubljenu unutarnju geometriju.

Takva unutrašnjost WC školjke osigurava izvanredno i ultra tiho ispiranje s TurboFlush tehnologijom. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji ugradnje, visina WC školjke može se fleksibilno podesiti bez potrebe za razbijanjem zida – čak i godinama nakon što je WC školjka instalirana.

Tipke za aktiviranje Sigma21 i Sigma50

Pokrovna ploča tipki dostupna je u verziji u betonu, kamenu škriljevcu i orahu. Ne morate biti ljubitelj shabby chica za odabir verzije u betonu – svijetlo siva nijansa savršeno odgovara raznim zidovima i pločicama.

Isto se odnosi na prirodne materijale „Mustang Slate" (kamen brazilski škriljac) i orah, čije jedinstvene šare omogućuju jedinstven izgled svake pokrovne ploče tipke, kao i to da izgledaju hrapavo, odnosno zemljano i toplo.

Tipke za aktiviranje Sigma20 i Sigma 30

Geberit predstavlja nove izvedbe tipki Sigma20 s okruglim gumbima i Sigma30 s pravokutnim gumbima.

Ukrasne linije i obruči na gumbima sada su dostupne u tonu boje pokrovne ploče, tzv."tone-in-tone" varijanta. Uz to, za tipke je dostupan i posebni premaz za lako čišćenje.

Tuš kanalica Geberit Cleanline80

Nova Geberit CleanLine80 tuš kanalica dolazi u tri verzije, u skladu s trenutnim trendovima: boja šampanjca, crni krom i nehrđajući čelik.

Površina za tuširanje Geberit Sestra

Zahvaljujući dokazanoj tehnologiji odvoda tvrtke Geberit, bilo je moguće uključiti kanalicu u tuš površinu.

Odvod ne zauzima mnogo prostora, jednostavan je, elegantan i jedinstven. Predstavlja savršenu kombinaciju atraktivnog dizajna i funkcionalnosti.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi