FIBA EuroBasket 2022. bio je ogroman uspjeh, a činjenica da su najbolji svjetski igrači imali savršenu pozornicu za prikazivanje predstave, neizmjerno je pomogla.

U gradovima Milanu, Pragu, Tbilisiju, Cologne and Berlinu, neki od vrhunskih košarkaša dali su sve od sebe na Junckersovim drvenim sportskim podovima i koševima priredili međunarodni spektakl.

Pet prijenosnih terena od 3700 m² drvenih sportskih podova i 500 litara boja i lakova!

Izrađeni od masivne bukve, unaprijed sastavljeni kao lagani paneli i upotpunjeni unaprijed pričvršćenim letvicama, podovi su pružali izvrsnu apsorpciju udaraca, odbijanje lopte i optimalnu sigurnost igrača.

Junckers je prekrasno izveo brendiranje sponzora pet dvora.

"FIBA je zadovoljna izvrsnom suradnjom koju je imala s Junckersom na EuroBasketu 2022., što je omogućilo optimalnu izvedbu igrača tijekom natjecanja. Radujemo se nadogradnji ovog pozitivnog početka s Junckersom dok nastavlja svoje pripreme za FIBA Basketball Svjetsko prvenstvo sljedeće godine," rekao je Andreas Biffiger, voditelj marketinga FIBA-e.

Junckers će nastaviti isporučivati sportske podove visokih performansi za FIBA-u.

Izvršni direktor Junckersa, Lars Gjodsbol, rekao je: "Iskreno smo ponosni što smo isporučili terene za FIBA EuroBasket 2022... ništa drugo nego najbolje za najbolje na svijetu. Uz uzbudljiviju međunarodnu košarku koja dolazi sljedeće godine na Filipinima, u Japanu i Indonezija, a potom i Pariz za Olimpijske igre, jako smo sretni što smo FIBA-in službeni dobavljač za ove turnire."

Partnerstvo za više događaja obuhvatit će FIBA-ina elitna međunarodna natjecanja 2023. i 2024. godine.

JUNCKERS
JUNCKERS
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, nabava, isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije i Kosova.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi