Ako planirate adaptaciju ili gradnju novog objekta, sigurno ste u potrazi i za informacijama o rješenjima za pod. U posljednje vrijeme, mnogi investitori su prepoznali suhi estrih kao idealan građevinski element za pripremu podne podloge radi svojih brojnih prednosti.

Za razliku od mokrog estriha, on se ne mora sušiti te je trenutno prohodan i spreman za polaganje podne obloge te se ne unosi dodatna vlaga u prostor. Isto tako, usprkos njegovoj maloj masi odnosno relativno maloj težini i maloj visini, nudi izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju te protupožarnu zaštitu. Gotovo da i nema ograničenja na primjenu fermacell® gips-vlaknastih estrih elemenata. Moguće ih je koristiti i kod podnog grijanja.

Pročitajte više o estrih elementima te pogledajte videa o brzoj i jednostavnoj obradi te prednostima suhog estriha u odnosu na mokri.

FERMACELL GmbH
FERMACELL GmbH
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi