Drvo kao građevinski materijal izuzetno je pouzdano te se privatni investitori sve više odlučuju za drvo u gradnji svoje kuće, a značajno povećanje prisutno je i kod gradnje višekatnica, dječjih vrtića, škola i uredskih zgrada. Kod višekatnica sve je prisutniji hibridni način gradnje odnosno uzimaju se prednosti masivne gradnje i gradnje drvom.

Upravo u tom segmentu fermacell® gips vlaknaste ploče, sa svojom brzom obradom i svojstvima obrade i materijala, odlično dopunjuju prednosti drva kao građevinskog materijala.

Univerzalne ploče za ekonomičnu gradnju

Univerzalna primjena fermacell® gips vlaknastih ploča omogućuje malu potrošnju materijala što smanjuje troškove te osigurava kraće vrijeme obrade. One se mogu koristiti kao građevinske, protupožarne te ploče za vlažne prostore, za zidne i stropne konstrukcije. Posebnu stabilnost i opteretivost daje im specijalni postupak izrade kod kojeg se reciklirana papirnata vlakna pod visokim tlakom prešaju s gipsom i vodom.

Izrada unaprijed za brzu ugradnju

Određeni sastavni dijelovi izrađuju se unaprijed u idealnim uvjetima, neovisno o vremenskim prilikama, čime se osigurava ne samo kvaliteta već i montaža u točnom roku i kratko vrijeme ugradnje.

Saznajte više o prednostima gradnje s fermacell® suhom gradnjom te pogledajte video.

FERMACELL GmbH
FERMACELL GmbH
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi