Sustavi za odvod dima i topline industrijskih postrojenja, skladišnih prostora, proizvodnih hala kupolama BLUETEK tip BLUESTEEL s mogućnošću otvaranja na 24V ili Co², a sve prema normi EN12101-2. Dostupna je široka paleta dimenzija kao i mogućnost biranja ostakljenja. Sustavi ovisno o dimenzijama mogu biti jednoklapni ili dvoklapni.

Sustav odimljavanja stubišta ESSERTEC je samostalni sustav s mogućnošću spajanja na vatrodojavnu centralu. Osim odimljavanja sustav se može koristiti i za izlaz na ravni krov. Dimenzije od minimalno 120 x 120 cm (građevinski otvor) pa na više.  Ostakljenja od Uw = 2.7 W/m²K pa do Uw = 0,83 W/m²K. 

Kupole za izlaz na ravni krov ESSERTEC - postoje razne dimenzije i ostakljenja. Otvaranje se vrši pomoću elektro motora kod većih dimenzija ili ručno kod manjih dimenzija. Kut otvaranja kupole je 90 stupnjeva pomoću plinskih amortizera radi lakšeg izlaza.

Fotogalerija (3)

ETERLUX SISTEMI d.o.o.
ETERLUX SISTEMI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka i ugradnja na području cijele Hrvatske te Srbije i BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi