Drvo je materijal univerzalne ljepote koji u prostor unosi toplinu i intimnost. U više od pola stoljeća rada ovim prirodnim i ekološkim materijalom iznimne kvalitete tvrtka PPS Galeković sudjeluje u stvaranju prirodnih i toplih životnih prostora koji će trajati godinama.

U hrvatskoj drvnoj industriji PPS Galeković ističe se dizajnom te dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji masivnih podova i parketa vrhunske kvalitete. Svoju uspješnu priču započinju 1956. godine kao mala radnja za izradu namještaja, stolarije i kućišta za radio aparate, a u više od pola stoljeća rada vode se upravo ljubavlju prema drvetu.

GALEKOVIĆ VIŠESLOJNI PARKET

Višeslojni ili multilayer parket GALEKOVIĆ poseban je proizvod u rasponu drvenih podnih obloga ove tvrtke. Podne daske izrađene od furnirske ploče obložene 3,6 mm debelim gaznim slojem od plemenitog drva spremne su za ugradnju. Međusobno se jednostavno spajaju utorom i perom te omogućuju različite obrasce slaganja. U ponudi je višeslojni parket, a od nedavno i troslojni parket.

Višeslojni parket

Troslojni parket

Svi višeslojni podni elementi iznimno su stabilni te je zbog toga moguće izvoditi velike podne površine bez razdjelnih reški. Ukočenost i stabilnost oblika višeslojnog parketa čini ga izuzetno povoljnim za  primjenu na podnom grijanju, kao i u svim prostorima rizičnih mikroklimatskih uvjeta (javnim, sportskim, komercijalnim prostorima…).

Osim tehničkih odlika, višeslojni parketi Galeković krase iznimne estetske vrijednosti. Ekskluzivnih dimenzija i izgleda proizvode se u širinama od 120 do 220 mm (posebne narudžbe čak 260 i 290 mm) i u duljinama od 900 do 2400 mm. Uz to imaju mogućnost različitih slogova od velikih četvorina, jednostrukog ili dvostrukog pletera ili pak u stilu atraktivnog CHEVRON-a.

Korisnici uvijek žele postići najveću tehničku kvalitetu i najdojmljiviji estetski učinak za cijenu poda kojeg kupuju. Velika gustoća kompaktnog višeslojnog parketa korisniku omogućuje odlična akustička svojstva. Njegova odlična toplinska svojstva te ugoda hoda slična su masivnom parketu, ali uz prednost dvostruko manjeg rizika rasušivanja u centralnom grijanju ili na sustavu podnoga grijanja.

 

PPS - GALEKOVIĆ
PPS - GALEKOVIĆ
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Švicarske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi