Godinama se zaziralo od crne boje u kupaonici. Ponajviše zbog straha od vidljivosti bijelih mrlja vodenog kamenca na tamnim površinama. No crna boja je danas veliki hit u kupaonicama.

Mala crna haljina je klasik koji se može pronaći gotovo u svakom ženskom ormaru. Komad odjeće koji će „izvući“ svaku situaciju u kojoj se nađete nespremni za svečani dress code. Sličnu paralelu možemo povući i s velikim trendom crne boje u kupaonicama. Crnu boja našla je svoje mjesto u kupaonici na slavinama, paravanima za tuš kabine, WC školjkama, aktivacijskim tipkama za ispiranje, tuš kanalicama, rasvjeti i kupaonskim dodacima.

Akromatska crna boja zavladala je kupaonskim prostorom jer jednostavno dobro izgleda u svim kombinacijama. Kupaonski detalji u crnoj boji dobro će funkcionirati u bilo kojem stilu uređenja, s različitim bojama i materijalima. Najveća prednost crne je u bezvremenskom, elegantnom i pomalo mističnom izgledu koji daje prostoru.

To dobro zna i TECE koji u svojim proizvodima spaja izvrsna tehnička rješenja i atraktivan dizajn. TECE je globalno poznati proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava. TECE proizvodi omogućuju nešto što zvuči vrlo jednostavno- dovođenje vode u kuću i opet odvođenje iz kuće. Tehnički sofisticirana TECE rješenja, kriju se iza atraktivnog dizajna proizvoda.

TECE je posebnu pažnju posvetio dizajnu aktivacijskih tipki za ispiranje WC-a i tuš kanalicama. Detalji uvijek čine razliku. Za hrabrije ili decentnije korištenje crne boje pri uređenju kupaonice, tu su TECE crne  aktivacijske tipke za ispiranje WC-a te crne tuš kanalice. Sitni ali bitni elementi upotpunit će svaku dizajnersku kombinaciju i dati vašoj kupaonici elegantan i luksuzan izgled.

Sigurni smo da vam nimalo lako neće biti odabrati između staklene aktivacijske tipke TECElux Mini s elektroničkim beskontaktnim aktiviranjem u crnoj boji ili pak TECEsquare II, crne mat tipke od nehrđajućeg čelika. Za još veću nedoumicu tu je, iz poznate linije TECEloop, aktivacijska tipka sa staklenom crnom površinom i metalnim okruglim crnim tipkama te TECEvelvet tipka napravljena od inovativnog materijala fenixa. Aktivacijska tipka TECEnow u crnoj boji, svojom tankom izvedbom i reduciranim dizajnom dokazuje da dobar dizajn ne mora biti skup.

Tuširanje u razini poda

Neizostavan element svake suvremene kupaonice je walk in tuš ili tuš kada u razini poda. Perjanicu ponude čine crna tuš kanalica od stakla, TECEdrainline i tuš kanalica TECEdrainline prirodni kamen. Posebno rješenje krije se u TECEdrainprofile tuš kanalici koja omogućuje individualno uređenje prostora za tuširanje bez bočnih komada pločica. Tuš profil se po duljini može optimalno integrirati u prostor za tuširanje.

Ova tuš kanalica također je dostupna u crnoj boji. Njezina prednost je što omogućava pločicama velikih formata i podovima od prirodnog kamena da dođu do izražaja jer se pod  walk in tuš kabine oblikuje bez nagiba. TECEdrainprofile instalira se blizu zida ili uz zid. Zamislite sve nijanse popularnih sivih pločica u kombinaciji s crnom TECEdrainprofile tuš kanalicom! Ili još bolje prirodne kamene teksture i mramorne šare s elegantnom crnom tuš kanalicom TECEdrainline od prirodnog kamena.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi