Porto Montenegro, Tivat – Crna Gora

Prilikom projektiranja, izvođenja i upotrebe objekta često zaboravimo koliko je voda snažan i destruktivan element za građevinske konstrukcije. Imajući na umu zdravlje i sigurnost stanara, zaštitu materijalne imovine i trajnost konstrukcije ne zaboravimo na važnost ispravno projektiranih i izvedenih hidroizolacijskih sustava kroz koje Vas vodi DRACO.

DRACO je inovativna međunarodna firma s liderskom pozicijom u ciljanim tržišnim segmentima. U moderno opremljenom laboratoriju i tvornici nastaju tehnološki inovativni proizvodi koji stvaraju dodatnu vrijednost za svaki dom, bilo da se radi o novim objektima ili sanaciji postojećih. DRACO, u suradnji s arhitektima, građevinarima, trgovcima i izvođačima gradi svoju priču još od davne 1997. godine.

Desetljeća provedena na gradilištu ukazala su nam da tradicionalni sistemi ne mogu riješiti probleme i odgovoriti na konstrukcijske zahtjeve suvremenog doba. Svjesni ove činjenice, posvetili smo se pronalasku adekvatnih proizvoda i pružanju specifičnih rješenja za hidroizolacijske izazove. Sve naučeno dajemo na raspolaganje svim našim partnerima.

Ako ste arhitekt i morate paziti na svaki detalj projekta, dio vezan za hidroizolacije prepustite u ruke DRACO stručnjaka. Tu smo da bi bili na usluzi od temelja do krova i pratili sve korake od ideje od izvedbe. Što to znači? Znači da ćemo, na osnovu podloga i zahtjeva projektanata odabrati optimalni sustav, preuzeti na sebe razradu troškovnika hidroizolaterskih radova, optimizirati rješenja slojeva konstrukcije, izraditi sve potrebne detalje te kontrolirati izvedbu na gradilištu.

Ako ste izvođač, vjerojatno ste svjesni koliki značaj predstavljaju hidroizolacije na kvalitetu cijelog objekta te što se dogodi ako olako shvatimo izvedbu hidroizolacija. Svaki hidroizolacijski materijal vuče sa sobom svoje zakonitosti ugradnje koji obuhvaćaju pripremu podloge, obradu kritičnih detalja, obradu završetka hidroizolacije, kao i smjernice vezane za preklapanje različitih vrsta hidroizolacija.

DRACO je svim izvođačima na usluzi od temelja do krova. Tu smo da bismo Vas savjetovali koji sustav i na koji način primijeniti te da ponudimo optimalno rješenje. Spremni smo odgovoriti na sve izazove s kojima se suvremena gradnja susreće.

Da ne bi sve ostalo na riječima, zajedno s kolegom demonstratorom ugradnje vršimo edukacije izvođača na licu mjesta i dajemo potrebne certifikate. Uz sve to, naši inženjeri su na usluzi da izvrše periodični nadzor izvođenja hidroizolacijskih radova na tekućim gradilištima.

Osluškujući potrebe tržišta razvili smo tri glavne skupine proizvoda: hidroizolacije, proizvode za zaštitu površina i mortove.

HIDROIZOLACIJE

1. DRACO BENT – bentonitne membrane upotrebljavaju se za hidroizolaciju i zaštitu podzemnih dijelova konstrukcija kao što su podrumi, garaže, skloništa, tuneli i ostali objekti u uvjetima hidrostatskog tlaka do 70 m vodnog stupca.

2. DRACO LASTIC – polimer-cementni premazi upotrebljavaju se za hidroizolaciju terasa, balkona, bazena, vodosprema, septičkih jama i betonskih objekata u zemlji u uvjetima pozitivnog i negativnog tlaka.

3. DRACO GARD – poliuretanski premazi upotrebljavaju se za hidroizolaciju i zaštitu ravnih krovova, terasa, balkona, žardinjera i tribina.

4. DRACO PLANTPO i PVC krovne membrane upotrebljavaju se za hidroizolaciju ravnih i zelenih krovova i trgova.

ZAŠTITA POVRŠINA:

1. DRACO POOL 800 – upotrebljava se za hidroizolaciju i zaštitu bazena za plivanje i spremnika pitke vode.

2. DRACO FLOOR – upotrebljava se za izradu industrijskih podova, podova skladišta, podova garaža i parkirališta, podova hladnjača, hotela, bolnica, podova u prodajnim centrima…

3. DRACO SHIELD – Impregnacija zidova do stupnja zasićenosti, čini materijal odbojnim na vodu i ulje, te sprječava stvaranje mrlja osiguravajući time veću trajnost tretiranih površina zadržavanjem izvornog izgleda. Eliminacija hladnih mostova štiti od pojave gljivica i plijesni.

MORTOVI:

1. DRACO FIX – mortovi za reparaciju i reprofilaciju površina (do klase R4) te zaštita od korozije.

2. DRACO BOND – građevinska ljepila

3. DRACO GROUT – mase za fugiranje

Svi naši proizvodi i sustavi dio su već izgrađenih objekata:


Zračna luka Split


West Gate Split


Tvornica lijekova JGL, Rijeka


Ikea Zagreb

DRACO d.o.o.
DRACO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka na području cijele Hrvatske. Djelujemo i u Srbiji i BiH preko partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi