Kada razmišljamo o epoxy podovima, prvo nam na pamet padaju skladišta i proizvodne hale, parkirališta i garaže. Što kada bi Vam sada rekli da su epoxy podovi više od toga?

Dinamična i brzorastuća tvrtka DRACO, specijalizirana za proizvodnju, projektiranje i prodaju hidroizolacijskih, sanacijskih i restauracijskih materijala, u svojoj širokoj paleti proizvoda nudi upravo i epoxy podove koje smo spomenuli.

Ako tražite izdržljiva i atraktivna rješenja za podove, bilo da se radi o stambenoj ili industrijskoj zgradi – epoxy podovi su pravi izbor za vas. Ovu vrstu podova karakterizira čvrstoća, vrlo atraktivan izgled i nevjerojatna lakoća održavanja.

Nanošenje je vrlo jednostavno, a materijal  savršeno odgovara svakoj bazi. Iz tog se razloga, sve više i više vlasnika nekretnina upoznaje s ogromnim prednostima koje sustavi DRACO epoxy podova donose u usporedbi s konvencionalnim podnim oblogama.

DRACO proizvodi nude rješenja za podove u vašim domovima, apartmanima i kućama za odmor - dovoljno su izdržljivi da mogu izdržati i cestovni promet, neće se mrljati poput pločica, betona ili tepiha i neće se ogrebati poput tvrdog drveta ili laminata, a estetski su jako privlačni.

Možete odabrati različite uzorke, teksture, boje, dizajn, ali i više od toga. Naše višestruke završne obrade nude svestrana rješenja kako bi se zadovoljile specifične potrebe bilo koje unutarnje ili vanjske primjene.

Zadnjih je godina primjetna praksa pojačane implementacije industrijskih podova u javne i privatne prostore. Riječ je o površinama koje traže jednostavno održavanje, postojanost, funkcionalnost, ali i estetsku privlačnost.

Kao rješenje koje zadovoljava tražene zahtjeve upotrebljava se epoksidni pod DRACO FLOOR 800 kojeg karakterizira:

• izvrsna otpornost na udarce, kemikalije i abraziju,

• jednostavno održavanje i mogućnost pigmentiranja raznim bojama,

• nanošenje gleterom u slojevima i valjkom kao epoksidnu boju, što olakšava primjenu na vertikalnim površinama.

Da bi epoxy pod bio kvalitetno izveden i kako bi bili sigurni da ste odabrali pravi sustav preporučujemo da se prije ugradnje savjetujete s DRACO stručnjacima. Za svaku specifičnu situaciju DRACO nudi i specifično rješenje.

Predani su i prilagođavaju se potrebama svojih korisnika, a osim kvalitetne proizvode, nude i profesionalnu tehničku podršku. Prateći s velikom entuzijazmom svjetske trendove u graditeljstvu, građevini ali i arhitekturi, u svojim rješenjima primjenjuju sva stečena znanja i brzo odgovaraju na sve postavljene izazove.

DRACO d.o.o.
DRACO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka na području cijele Hrvatske. Djelujemo i u Srbiji i BiH preko partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi