Za opločenje velikih stambenih i individualnih površina pogodne su betonske ploče. Zahvaljujući atraktivnim površinskim obradama, pjeskarenju, dodavanju prirodnog kamena u završnu strukturu, te različitim bojama mogu se dobiti posebni efekti na površinama. Tako se privatna i javna dobra odlikuju lijepim dizajnom koji niti malo ne utječe na kvalitetu i tlačnu čvrstoću.

Upravo su ploče odabrane kao jedno od rješenja prilikom osmišljavanja arhitektonskog projekta Spomenik Domovini, autorskog djela poznatog arhitekta profesora Nenada Fabijanića.

"Izuzetno smo ponosni da je profesor Fabijanić upravo u nama prepoznao partnera koji će moći ispuniti specifične zahtjeve opločenja spomenika. Naš stručni tim bezrezervno je uložio dugogodišnje znanje i tehnološko iskustvo da iznjedrimo nešto „posebno", „BETON S POTPISOM" za taj jedinstveni projekt.", navode iz tvrtke Beton Lučko.

Kako bi opločenje doprinijelo harmoniji hodne plohe s ostalim sastavnicama spomenika, ploče (dimenzija 240×60 cm) su izvedene u brušenoj površinskoj obradi posebne strukture i boje te posebnog sastava betona.

Sudjelovanjem u ovom projektu Beton Lučko dokazao je da se uspješno nosi i s najzahtjevnijim arhitektonskim izazovima. Ploče su dale završni touch Spomeniku Domovini i nastalo je skladno i moderno arhitektonsko rješenje.

Pogledajte galeriju!

Fotogalerija (13)

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi