Više od 20 godina naš stručni tim stvara nove doživljaje djeci i roditeljima, stavljajući fokus na ljepotu trenutaka igre.

Oblikovanje i promišljanje funkcionalnosti dječjih igrališta i urbane opreme, naša su strast, koju svakim danom živimo i dijelimo sa našim klijentima, za koje osmišljavamo nove vizure prostora.

Pružamo mogućnost mališanima da u svome okružju uživaju u trenucima igre uz istovremeno učenje, zabavu i razvoj motoričkih sposobnosti.

Istražite „Veseli Panonski otok“ !

Dizajnerski tim Stribor opreme osmislio je temu dječjeg igrališta pod nazivom „Veseli Panonski otok“, koja potiče djecu u svijet mašte i bajki, stvarajući iskustvo gusara ili moreplovca dok istražuju carstvo podmorja. 

Upravo je ova tema zablistala u dječjem vrtiću u Andrijaševcima. Vesele i šarene boje, gumeni likovi hobotnice Danke, ježića Matka, sunca Žućka, ljuljačke Marice, pješčanika Tonči, te kombiniranog igrala Gita omogućuju djeci nezaboravne uspomene kroz igru i učenje.

Želite li morski ugođaj u svojoj sredini? Može!

More je neprestana inspiracija za dječju maštu i igru, a nama za dizajniranje najveselijih igrališta. Naše plavo Jadransko more i brodovi koji plove na njemu bila su nam inspiracija za kombinirano igralo Pirati Jadrana. Ovo tematsko igralište probudit će u djeci kreativnu maštu, te će mališani ući u ulogu gusara, penjući se po brodu, vrteći kormilo i zajedno s ljupkom hobotnicom Dankom uploviti u pustolovine igrališta. Naše veselo sunce Žućko pobrinulo se za osunčani doživljaj. Zbog svoje vesele žute boje i oblika, potiče djecu na radost, a svojim zrakama na kretanje i dinamiku.

Kao i podloga, naše brdo Velebit, sunce Žućko, ježić Matko i hobotnica Danka izrađeni su od lijevane gume i pružaju djeci maksimalnu sigurnost i udobnost prilikom igre. 

Radost je u kretanju!

Prostore igrališta nadograđujemo i ostalom opremom iz ponude proizvoda Stribor opreme. Mališanima na izbor, žele li stvarati najviše kule od pijeska, nacrtati kreativne crteže na ploči za pisanje u prirodi ili pričati zabavne doživljaje s igrališta u kućici. Osim zabavnog spuštanja niz tobogan, ljuljanja i penjanja, na igralištu se nalazi razna didaktička oprema za razvoj motorike. Igra je najbolji način da djeca već u najranijoj dobi krenu s učenjem. Uz edukativnu opremu djeca se istovremeno zabavljaju i uče novim iskustvima.

Rado ćemo tehnička i idejna rješenja ponuditi projektima u pripremi. Ako svojim iskustvima bar malo pomognemo u realizaciji opremanja Vaših prostora, bit ćemo zadovoljni, znajući da će korištenje opreme privući nove radosne emocije korisnika.

STRIBOR OPREMA d.o.o.
STRIBOR OPREMA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodnja, prodaja, dostava, montaža, ugradnja i održavanje na području cijele Hrvatske. Proizvode izvozimo u Sloveniju, Crnu Goru, te ostale zemlje u regiji.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi