Dvostruka pravokutna kada VYTHOS, okrugli umivaonik nad pločom THE GAP i ambijentalno ogledalo LUNA, Roca

Boja pronalazi svoj put u kupaonice na neočekivane i divne načine.

Ovaj intimni i osobni prostor, u kojem provodimo dosta vremena svaki dan, trebao bi odražavati osjećaj radosti i osobnosti, a boja je izvrstan element dizajna koji to može ostvariti. Osvježite svoju kupaonicu oslikanim zidovima, šarenom keramikom ili nezamjenjivim komadima namještaja.

Zid ne mora biti bijeli

Oslikavanje zidova često je prva ideja koja vam padne na pamet kada razmišljate o uljepšavanju kupaonice s malo boje, a to svakako može transformirati prostor. Zid od šarene keramike također može dati notu veselja bez dominacije kupaonicom. Suptilne pastelne boje, kao što su žuta, svijetlo zelena, nježno plava i ružičasta, odavno su popularne u kupaonici, iako se sve više koriste i tamni tonovi, poput tamno smeđe ili ciglasto crvene. 

Umivaonik INO, miješalica Kartell • LAUFEN

Budite hrabri

Jedan od načina kako svojoj kupaonici možete dodati boju, bez diranja zidova, jest dodatkom šarenog komada namještaja. Odaberite komade koji će definirati ugođaj ili nadopuniti odabrani stilu, poput sjajne bijele za urbani izgled ili drvenih završetaka za modernu skandinavsku ili rustikalnu estetiku. Budite hrabri s plavom jedinicom koja će se istaknuti na bijelom, svijetloplavom ili sivom zidu. Za moderan izgled, INSPIRINI elegantni i dizajnerski komadi omogućuju kombiniranje različitih boja, kao što su terakota, mat bijela ili završna obrada prirodnog drva, s kontrastnim tamnim, metalik profilom. Otiđite korak dalje i stvorite jedinstveni prostor s odgovarajućim dodacima u boji.

Namještaj i umivaonik INSPIRA, In-Wash In-Tank® INSIGNIA pametni WC, miješalice ONA, Roca

Metalik završni slojevi za elegantne kupaonice

Krom je bezvremenski, moderan klasik u kupaonskim elementima, ali novi metalik tonovi privlače pažnju - osobito ružičasto zlatna. Ružičasto zlato ne stidi se svoje ljepote. Luksuzna, suvremena, neprimjetno se kombinira s bijelim, crnim ili smeđim umivaonicima dodajući dašak blistave energije u prostor kupaonice.

Ručni tuš STELLA STICK i ONA ugradbena miješalica za tuš, Roca

Samostojeća miješalica za kadu Kartell • LAUFEN

Crno ili bijelo: svevremenski kupaonski prostor

Elegantne i bezvremenske, crna i bijela daju sofisticiran i klasičan dodir i lako se mogu kombinirati s dodacima u drugim bojama. Unesite nove mat bijele slavine ROCA kolekcije CALA ili mat crne LAUFEN kolekcije PURE i dopunite ih dodacima iz hotelskih kolekcija.

Mat bijela mješalica CALA, ormarić i umivaonik OPTICA, Roca

Mat crna miješalica PURE, LAUFEN

Crna i bijela nikad ne izlaze iz mode i sada ne morate birati koju ćete koristiti u dizajnu svoje kupaonice; upotrijebite bijelu za čisti i svježi dojam i dodajte crnu kako biste svom prostoru dali više dubine i bogatstva.

Hotelski zidni dozator i čaša za sapun, Roca 

U sedmom nebu

Kada su u pitanju boje za umivaonik, ne nedostaje izbora. Neka bude jednostavan i klasičan uz sjajnu ili mat bijelu boju, odaberite oniks, bisernu, bež ili boju kave za neutralan i elegantan izgled ili dodajte dašak sofisticiranosti s mat crnom, dostupnom u mnogim diznerskim linijama umivaonika.

Umivaonik IlBagnoAlessi, LAUFEN

Stvorite pravu senzaciju dodavanjem prekrasnog Ohtake mat crnog umivaonika, dizajna koji će zasigurno impresionirati i istaknuti se u prostoru vaše kupaonice.

Ohtake umivaonik, Roca

ROCA CROATIA d.o.o.
ROCA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Prodaja preko veleprodajnih partnera na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore i Srbije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi