Opremanje kupaone nije uvijek jednostavan zadatak. Ako ste u fazi renovacije postojeće ili kupujte novu kupaonu vjerojatno ste se susreli s dilemom oko odabira kade ili tuš kabine. Osim odgovarajućih dimenzija trebate znati i kakav oblik želite, način ugradnje, te želite li dodatne opcije, na primjer, masažne sisteme.

Aquaestil paravani za kade i tuš kade savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti. Kod većine modela ponuđena je opcija prozirnog ili reljefnog, odnosno satiniranog stakla koje će osim onih funkcionalnih, zasigurno zadovoljiti i najviše estetske kriterije.

Aurora polukružna

Moderan, polukružni stakleni paravan za tuš kade dostupan u simetričnoj i asimetričnoj varijanti. Namijenjen je za ugradnju na polukružne plitke tuš kade ili keramičke pločice.

Oasis D+D

Moderan stakleni paravan s dvoja okretna vrata, karakterističan po elegantnim, u presjeku okruglim profilima.

Zenith wall

Ovaj paravan visine 2 m učvršćuje se jednom stranom na zid čime se dobiva moderni "walk-in" kupaonski koncept. Može se kombinirati sa plitkom tuš kadom ili instalirati na postavljene keramičke pločice.

Pogledajte cijelu ponudu i pronađite idealan izbor za svoju kupaonicu!

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi