Djeca su nam posebno važna pa smo stoga razvili izvedbe primjerene djeci kako bismo maksimalizirali osjećaj ugode u našim mobilnim prostornim sustavima.

Sa sveobuhvatnom podrškom poduzeća CONTAINEX, uz možebitni porast broja djece kroz godine, dobit ćete željenu fleksibilnost jer imamo dugogodišnje iskustvo s definiranim primjerima izvedbe, koje možemo realizirati brzo i jednostavno zahvaljujući našem fleksibilnom modularnom sustavu.

Kako bismo Vas čim više rasteretili tijekom priprema, kod svih naših proizvoda u fokusu je brza i jednostavna realizacija. S mogućnošću potpunog ostakljenja i tako dobivenih svijetlih prostorija okupanih svjetlom nastaje ugodan prostor za djecu i učenike. Kako bi se dobio optimalan pogled van, razvili smo specijalne prozore za dječje vrtiće. Jednostavan i fleksibilan sustav zidova omogućuje individualnu podjelu prostora. Svjetiljke otporne na udarce loptom važan su detalj posebno u dvoranama jer osiguravaju bezopasno igranje i vježbanje.

O malenima se brinemo i u području sanitarija. Možete odabrati i dječje WC-e kao i umivaonike. Dječji vrtići i škole mogu se upotrebljavati po potrebi – privremeno ili dugoročno. Ekstremno otporan i jednostavan način gradnje omogućuje kasniju prilagodbu ili čak preseljenje čitavoga sustava. Naši klijenti također vrlo cijene i raznolike mogućnosti naknadne uporabe sustava. Nakon što naš profesionalni tim za montažu demontira sustav, on je potpuno spreman za ponovnu uporabu recimo kao prostorija za mlade ili udruge.

Fleksibilno prilagođeno Vašem dječjem vrtiću:

  • prostorije za skupine
  • prostorije za osoblje
  • dvorane za tjelesni odgoj
  • kuhinje i društvene prostorije
  • svlačionice i garderobe
  • sanitarna područja

Pogledajte galeriju…

Fotogalerija (6)

CONTAINEX CONTAINER-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.
CONTAINEX CONTAINER-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupno na području cijele Europe te BiH, Crna Gora, Makedonija i Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi