Energija iz zraka. Učinkovit, tih i obnovljiv izvor energije.

Visoki komfor grijanja. Ekstremno tih rad.

Nova generacija dizalice topline zrak/voda tvrtke  Weishaupt povezuje impresivne performanse s iznimno niskom razinom buke.

Bez obzira da li je u pitanju projekt nove zgrade ili rekonstrukcija postojećeg sustava grijanja s toplinskom pumpom Biblock® oslanjate se na tehnologiju okrenutu budućnosti uz korištenje obnovljive energije i ekonomičan, ekološki prihvatljiv rad.

Toplinska pumpa Biblock® kombinira performanse s najnižom razinom buke. Ona preko vanjske i unutarnje jedinice i koristi energiju ambijentalnog zraka. Zahvaljujući inovativnom dizajnu pri radu je iznimno tiha. Ovo je često odlučujuća prednost kod izbora mjesta montaže i udaljenosti u odnosu na susjednu nekretninu.

Za razliku od uobičajene izvedbe Split dizalice topline kod Biblock® dizalice topline nema gubitaka na povezujućim freonskim cijevima jer je rashladni medij komprimiran u unutarnjoj jedinici.

Biblock® postiže temperature protoka do 65°C. To osigurava visoku udobnost potrošne tople vode uz optimalnu higijenu vode.

Ekonomičan rad. Zrak kao bezgraničan izvor energije.

Biblock® dizalica topline dobiva do 75% energije besplatno. Tada otpada 25% na potreban električni rad. Biblock® dizalica topline pouzdano radi pri vanjskim temperaturama zraka od -22 °C do 35°C za grijanje i 15°C do 45°C za hlađenje.

Dobro osmišljen dizajn Biblock® dizalice topline omogućuje minimum buke te je ugradnja vanjske jedinice radi toga moguća gotovo svugdje.

Veliki izmjenjivač topline i posebno razvijene lopatice ventilatora dizajna sovinih krila u kombinaciji s visokokvalitetnom zvučnom izolacijom osiguravaju gotovo nečujan rad.

Dizalica topline Biblock® ima sezonski razred energetske učinkovitosti grijanja prostora A+++ pri protoku od 35°C.

Rad je intuitivan preko sistemskog uređaja sa zaslonom u boji i LED funkcijskom trakom. Također je moguća kontrola uređaja sa aplikacijom za iOS ili Android. Lako kontrolirajte sustav.

Niska razina buke. Za dobrosusjedske odnose.

Dizalica topline Biblock® ima jako tihu vanjsku jedinicu. Pruža Vam maksimalnu slobodu prilikom postavljanja, bez da buka uređaja ometa susjede. Osim toga, dobro izgleda.

Tihi šapat ventilatora u dizajnu sovinih krila, usisava okolni zrak i njegovu toplinu prosljeđuje  unutarnjoj jedinici. Sa svojom malom brzinom i optimiziranim usisom i odsisom zraka je rad ventilatora jedva primjetan. Isparivač velike površine također smanjuje radnu buku na apsolutni minimum.

Kompresor je postavljen u unutarnju jedinicu.

Kućište s aluminijskim letvicama aerodinamičkog dizajna na prednjoj i stražnjoj strani diskretno se uklapa u svako okruženje. Vanjska jedinica postavlja nove standarde na tržištu u dijelu premium proizvoda uređaja za grijanje i hlađenje.

Razina zvučnog tlaka je jako niska - čak 35 dB(A), što odgovara najstrožim ograničenjima emisijama buke koji vrijede za npr. bolnice i toplice kao i za čisto stambena naselja noću. Time problemi povezani s bukom postaju stvar prošlosti. Osim toga, nude bezvremenski dizajn kao i otpornost na vremenske uvjete uz robusnost uređaja i punu fleksibilnost kod postavljanja. 

Kompaktna unutarnja jedinica. Toplina prema potrebi.

Unutarnja jedinica nudi inovativnu tehnologiju uz pouzdanost rada. Posebno snažan kompaktni uređaj nudi niz prednosti tijekom renovacije.

Zvučno izolirana unutarnja jedinica komprimira rashladni medij sa toplinom preuzetom iz vanjskog zraka.

Scroll kompresor omogućuje temperaturu polaza do 65°C. Vrijednost COP-a od 4,3 kod A2/W35 je jedan od najboljih na tržištu. Zbog mogućnosti više temperature polaza ova je tehnologija idealno rješenje za modernizaciju objekata gdje se koriste radijatori za grijanje.

Također, oprema za rad hlađenja je standardno omogućena.

WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi