Kako sakriti radijator pitanje je koje se postavljalo u mnogim kućanstvima. Stari modeli radijatora nisu se mogli pohvaliti estetikom, no danas se situacija na tržištu uvelike promijenila i postoji širok izbor modernih modela elegantnog izgleda.

I ne samo to! Tvrtka Diversity otišla je korak dalje i kreirala dizajnerske radijatore koji su prava umjetnička djela.  Dolaze u raznim oblicima, od kvadratnog i pravokutnog pa do slobodnih oblika prema vašim željama. Kupci mogu personalizirati veličine i završne obrade, lijepe RAL boje, kromiran ili nehrđajući čelik.

Izrađeni su tako da štede prostor, a mogu se koristiti kao dodatno grijanje ili biti jedini izvor topline, ovisno o veličini prostorije. Atraktivni dizajnerski radijatori izgledat će savršeno u svakom suvremenom okruženju i svojim modernim strukturama ostavljati impresivan dojam.

Različite varijante dizajna ostavit će vas bez teksta – Pogledajte ponudu!

DIVERSITY d.o.o.
DIVERSITY d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi