DIVERSITY d.o.o.
Opis djelatnosti

Tvrtka Diversity d.o.o. osnovana je 2017 g. u Zagrebu. Osnovna djelatnost u početku su bili samo radijatori, ali danas u našoj ponudi možete pronaći i klima uređaje, dizalice topline, podno grijanje, mramorne ploče i još puno dodatne prateće opreme.

Bez obzira na proširenje asortimana, radijatori su nam i dalje primarni fokus i u tom segmentu želimo biti najbolji. Trenutno u ponudi imamo preko 500 različitih vrsta radijatora (aluminijski, čelični, inox, lijevano željezo-gus) u svim bojama i direktni smo uvoznici za 7 vrhunskih brandova iz cijele Europe. Također izrađujemo radijatore prema željenim dimenzijama.

Nakon više od 15 godina iskustva u branši nudimo stručne savjete, tehničku podršku i ugradnju prema potrebi u cijeloj Hrvatskoj. Daikin, Mitsubishi electric, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Hitachi, Samsung, Gree, TCL, Midea, Hyundai, Uponor, Devi, Mramoterm samo su neki od brandova koje zastupamo.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Asortiman koji nudimo je raznovrstan i možete pronaći neke stvarno specifične modele, pa tako nama ne predstavljaju ništa novo radijatori koji izgledaju kao harfa, ogledalo, cvijet, klupa, ljestve, haljina i puno drugih stvari koje niste dosad zamišljali u ovoj funkciji.

Koliko puta ste uređivali razne prostorije sa novim namještajem, tepisima, rasvjetom, bojali zidove i na kraju svega shvatite da vam se stari radijatori uopće ne uklapaju u novi prostor? Standardni i najučestaliji člankasti radijatori su funkcionalni, ali njihov izgled uglavnom ne ide dalje od standarda (ne isključujemo da se nekome baš takvi modeli najviše sviđaju). Pogledajte našu ponudu i pronađite jedan od mnogo modela koje ćete bez problema uklopiti u prostor.

Imate malu prostoriju i za radijator vam ne ostaje puno mjesta, a standardne varijante ne mogu se naći u dimenzijama koje vama odgovaraju? Dodatni problem je što trebate i određenu snagu da bi uspješno zagrijali prostor? Nama to ne predstavlja nikakav problem jer možemo ponuditi radijatore već od 7 cm visine i čak do 6 metara dužine.

Želite ugraditi novi radijator na mjestu starog, niste u mogućnosti zamijeniti stare cijevi, a njihov razmak ne odgovara niti jednom standardnom modelu? Nema problema, možemo izraditi radijator prema željenim dimenzijama da savršeno odgovara na staru instalaciju.

Surađujemo sa brojnim arhitektima, dizajnerima interijera, projektantima i instalaterima, pa ako ste jedan od njih i željeli bi ostvariti poslovnu suradnju sa nama, slobodno nam se obratite sa punim povjerenjem. Potruditi ćemo se opravdati vaša očekivanja.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi