Dekorirano staklo iz Manu Interiera pruža veliku fleksibilnost u primjeni, jer se po boji i apliciranom dizajnu može u potpunosti prilagoditi osobnom ukusu klijenta i zahtjevima prostora u koji se ugrađuje. Upravo te karakteristike uz njegove tehničke osobine i dostupnost na hrvatskom tržištu čine lakirano staklo sve popularnijim pri uređenju modernih interijera.

Primjeri primjene dekor stakla u zoni kuhinje:

  • dekorativne fronte (vratnice) kuhinjskih ormarića, lijepljeno na podlogu (medijapan, iveral) ili u aluminijskom okviru
  • staklo kao alternativna obloga keramičkim pločicama na zidu između kuhinjskih elemenata
  • staklo može prekrivati dio ili kompletnu radnu površinu u kuhinji
  • popularni kuhinjski "otok" ili npr. šank može se obložiti dekor staklom i k tome naglasiti led rasvjetom
  • dekor staklo biti će pravo osvježenje kao gornja ploha stola u blagovaonici
  • staklena klizna vrata kao ulaz u smočnicu, skriveni spremišni prostor ili drugu prostoriju

Oblaganje zida u kuhinji staklom – odlična alternativa tradicionalnim keramičkim pločicama

Staklo može biti isporučeno u različitim debljinama (od 4 do 19 mm, najčešće 6 mm) i do 315cm širine u jednom komadu, što će ovisiti o karakteristikama kuhinjskog zida na koji se aplicira. Visina kuhinjskih stakala između gornjih i donjih elemenata najčešće se kreće od 45 do 65 cm. Kuhinjsko staklo može biti ojačano kaljenjem, pjeskareno, lakirano u jednu ili više boja (3000 nijansi po RAL i NCS paleti boja), dekorirano po želji kupca prema nekom od 2000 kod nas dostupnih motiva. Lakira se sa stražnje strane (backpained glass), pa je time dekorativni sloj boje u potpunosti zaštićen od vanjskih utjecaja (npr. vlaga, masnoća, prašina).

Nakon posjeta salonu i informativnog razgovora s prodavačem, za svakog kupca rade se besplatni prijedlozi u obliku vjernih skica koje u kratkom roku dolaze na njegovu e-mail adresu. Potom se rade i eventualne korekcije dizajna, dodatna prilagodba boja i sl. Najbolje je stakla postavljati kada je kuhinjski namještaj već na svom mjestu, jer će tada biti najpreciznije izmjerena, izrezana i najpedantnije postavljena na zid.

Stakla se lako održavaju uobičajenim sredstvima za čišćenje staklenih površina, nema fuga kao kod keramike, spojevi između stakala su gotovo nevidljivi, a estetski dojam je fantastičan.

Fotogalerija (11)

MANU INTERIER d.o.o.
MANU INTERIER d.o.o.
Internet adresa

Po dogovoru dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi