MANU INTERIER d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka "Manu interier" bavi se proizvodnjom i opremanjem interijera namještajem modernog i originalnog dizajna, visoke funkcionalnosti i vrhunske kvalitete. Nudimo široki asortiman namještaja po mjeri za opremanje stambenih prostora (klizni ormari raznih namjena, pregradne klizne stijene, kuhinje, dječje sobe, kompozicije za dnevne boravke, kupaonski namještaj, ogledala, komode, pultovi i dr.), kao i po narudžbi izrađen namještaj za opremanje poslovnih prostora, dekorativne staklene obloge i rasvjetu.

Za suvremenu "fasadu" i neponovljivu estetiku namještaja esencijalne su njegove ravne i jasne linije, staklo u svojoj raskoši boja i varijanti površinske obrade, sjaj inoksa i kromiranih površina, te kreativni tim stručnjaka uvijek spremnih za nove izazove.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Manu interier nastavlja tradiciju i izlazi iz okvira matičnog obiteljskog obrta Snib koji se još od 1985.g. bavi dizajnom i izradom ogledala i kupaonske galanterije. Danas tvrtka proizvodi široki asortiman namještaja po mjeri za opremanje stambenih i poslovnih prostora. Dio proizvodnog programa čine i unikatne dekorativne staklene obloge različitih namjena, te moderna rasvjeta.

Maštovito osmišljene i estetski dotjerane staklene površine daju poseban šarm kliznim stijenama i ugradbenim ormarima, kuhinjama, kupaonicama, kupaonskim i dekor ogledalima, stolovima, zidnim oblogama... Na različite vrste stakala (obično prozirno, ornamentno, satinirano, pjeskareno, ogledalo i dr.) apliciraju se boje (3000 nijansi) i motivi (2000 gotovih motiva u bezbroj kombinacija). Snalaženje u gotovo beskrajnoj ponudi staklenih dekora olakšavaju savjeti dizajnera koji će se pobrinuti i za besplatnu izradu individualiziranih rješenja na staklu.

Svaki dio namještaja izrađuje se po mjeri - izaberite oblik, dimenzije, vrste materijala, boje, ornamente...

Paleta materijala za bezbroj maštovitih rješenja:
a) iverali (120 dekora)
b) metali (inoks, mesing, aluminij)
c) ogledala (obična i nijansirana ogledala izrezuju se, bruse, pjeskare, lakiraju i primjenjuju na različite načine)
d) lakirano jednobojno staklo (3000 nijansi po RAL i NCS paletama boja, lakira se na obično, vision-clear, satinirano, ornamentno i dr. vrste stakala)
e) lacobel (19 boja)
f) compact (stotinjak dekora)
g) corian (100 dekora)
h) pleksiglas

Inspiraciju, ideju ili gotovo rješenje za uređenje interijera pronađite na našoj web stranici ili nas posjetite u Interijer centru Solidum.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi