Hidronički (vodeni) sustavi grijanja i hlađenja ekonomična su i održiva rješenja za sve vlasnike zgrada i kuća koji žele udobnost i uštedu energije.

Imamo rješenja za novogradnje i za renovacije, bilo da se radi o manjim stambenim prostorima ili o velikim stambenim zgradama i industrijskim objektima. Uštedite vrijeme uz savjete naše tehničke podrške te široku ponudu standardiziranih i gotovih (montažnih) proizvoda namijenjenih pojednostavljenom procesu ugradnje od samog početka do kraja.

Iako se najčešće primjenjuju u stambenim prostorima, hidronički sustavi grijanja i hlađenja imaju prednosti koje ih čine idealnima za velike površine u prostorima poslovne i industrijske namjene. Štoviše, te prednosti nisu ograničene samo na zatvorene prostore, već mogu podići kvalitetu vanjskih površina kao što su sportski tereni (podno grijanje), javni prostori ili kolni prilazi (otapanje snijega i leda).

Ubrzajte ugradnju s gotovim elementima

Prefabricirani (gotovi) elementi koji uobičajeno vrijeme ugradnje mogu skratiti i do 90% nude se kao rješenje za brže ispunjenje regulative za postizanje održivosti stambenih, poslovnih i industrijskih građevina. Pipelifeova kombinacija gotovih ploča, mreža i razdjelnika omogućava dosad najbržu energetsku obnovu i ugradnju novog sustava grijanja i hlađenja.

ZIDNE I STROPNE PLOČE

Grijanje i hlađenje gips-kartonskih ploča je prvi izbor za zgrade u kojima ne postoji vlažna žbuka (žbuka, monolitna betonska ploča) ili gdje je poželjan brži i čišći način gradnje.

HLAĐENJE ZA SPUŠTENE STROPOVE

Ploče za grijanje i hlađenje CDP-400 mogu se koristiti u gotovo svakoj zgradi u kojoj raspoloživi prostor omogućuje postavljanje spuštenog stropa. Dizajn sustava čini ga fleksibilnim za prilagođavanje zgradi ili idejama unutarnjeg interijera.

AKTIVACIJA BETONSKE PLOČE

Iskoristite prednosti novogradnje tako što ćete u betonski sloj svoje građevine ugraditi gotove hidroničke sustave. Mi nudimo gotova rješenja skrojena po vašim nacrtima s unaprijed položenim i fiksiranim cijevima koje samo treba zaliti betonom.

Pobijedite vrućinu

Zbog klimatskih promjena vlasnici zgrada i kuća sve više vode računa o rashlađivanju tijekom ljetnih mjeseci.

Naša hidronička rješenja za hlađenje nude tišu i ekonomičniju alternative uobičajenim sustavima s upuhivanjem zraka. Kako biste se u svom prostoru osjećali ugodno cijele godine, rješenja za hlađenje osmišljena su tako da rade paralelno s hidroničkim sustavima za grijanje, ali mogu se koristiti ili ugraditi i samostalno.

Jedno rješenje, jedan dobavljač

Uz PIPELIFE dobivate jednog dobavljača za sve faze, od idejnog projekta do ugradnje. Bez obzira planirate li novogradnju ili energetsku obnovu, mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vase specifične potrebe i tako vam uštedjeti vrijeme i novac u svakoj fazi projekta.

Iskoristite prednosti pametne tehnologije

Bilo da koriste jednostavan termostat ili pametan uređaj koji pokriva više zona grijanja/hlađenja, korisnici danas imaju mogućnosti reguliranja temperature uz pomoć termostata različitih stupnjeva sofisticiranosti.

Da biste u potpunosti iskoristili mogućnosti regulacije temperature, provjerite našu široku ponudu termostata. Primjenjujući najnaprednija tehnološka rješenja za pametno stanovanje, Pipelifeovi termostati omogućuju višezonalnu regulaciju, kompatibilnost s virtualnim pomoćnicima te strojno učenje u oblaku kako biste bezbrižno uživali uz maksimalne uštede u energiji.

 

 

 

PIPELIFE - HRVATSKA CIJEVNI SUSTAVI d.o.o.
PIPELIFE - HRVATSKA CIJEVNI SUSTAVI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Europske unije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi